Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SEDMOSATNA RASPRAVA NA ROČIŠTU

Galliano mora platiti 10 tisuća eura

Francuska tužiteljica je nakon sedmosatne rasprave na ročištu Johnu Gallianu od bivšega modnog dizajnera modne kuće Dior zatražila da isplati 10.000 eura odštete zbog antisemitskih uvreda što ih je u veljači izgovorio nepoznatom paru u jednome pariškom restoranu.

Image

john galliano john galliano

Z.H./Hina/ 23.6.2011. u 5:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon rasprave koja je trajala čak sedam sati, francuska tužiteljica je od Johna Galliana zatražila isplatu 10 tisuća eura radi vrijeđanja nepoznatog para u pariškom restoranu.  

Tužiteljica Anne de Fontette je izjavila da je za svakog tužitelja zatražila odštetu u iznosu od 5.000 eura. Kazna zatvora nije zatražena, a konačno izricanje presude zakazano je za 8. rujna.

Galliano je na ročištu održanom u srijedu pred sudom priznao svoju "trostruku ovisnost" - o alkoholu, tabletama za spavanje i tabletama za smirenje.

"Ne sjećam se baš dobro što se dogodilo", rekao je Galliano kojega optužnica tereti da je u veljači u jednom pariškom restoranu izvrijeđao dvije osobe koje su sjedile za susjednim stolom, a njegove antisemitske uvrede zabilježila je video-kamera. "Ovisan sam o alkoholu, tabletama za spavanje i tabletama za smirenje", rekao je pred sudom Galliano. Otkad je u ožujku dobio otkaz u modnoj kući Dior proveo je dva mjeseca u Arizoni na detoksikaciji. Eksentrični dizajner sucu je rekao kako se "još uvijek oporavlja" no da se "osjeća puno bolje".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lolo Jones

Slavna sportašica (40) nikada nije imala odnose s muškarcem: 'Nitko me ne želi...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba