Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
iznio sve detalje

Gangster, najpoznatiji bračni posrednik u Hrvata, traži stažista za svoj ured!

Problem prekomjernog broja neudanih muškaraca i žena, rješavaju bračni posrednici. Ljudi koji se bave ovim neobičnim zanimanjem neumorno spajaju parove i tako nastoje popraviti demografsku sliku svoje zemlje. I dok se Španjolskom već vozi autobus pun neudanih žena koje traže buduće supruge, svoj bi uskoro mogla napuniti i Hrvatska

RTL/ 26.4.2015. u 19:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neobična karavana neudanih žena krenula je u potragu za muškarcima svojih života.

Raspjevane Španjolke vjeruju da će na izletu pronaći ljubav. Organizator puta, odnosno bračni posrednik ima pune ruke posla, ali gospođe su zadovoljne.

Karavanu koja je prevalila stotine kilometara, dočekao je popriličan broj nervoznih neženja.

"Došao sam vidjeti ima li ovdje neki bombončić koji bi mi pravio društvo", izjavio je jedan od njih. 

Da samcima doista treba malo poticaja i podrške, zna i Nediljko Babić Gangster, najpoznatiji bračni posrednik u Hrvata. U 30-godišnjoj karijeri spojio je oko 360 brakova. Sada su ga, kaže, pritisnule godine pa za svoj ured traži stažista.

"Da, da me danas, sutra zamijeni. Al ne mogu, još nisam naišao na pravoga. To je jako težak posao, ja sam u šali znao reći da je teži od treniranja nogometaša. Jer ja ovdje treniram i mušku i žensku ekipu", rekao nam je Babić. 

Njegova glavna misija je, kaže, popraviti demografsku sliku Hrvatske.

"Nema opravdanja da se ne žene i ne udaju. Treba se ženiti, udavati i stvarati djecu, da iza tebe netko ostane, a ne da putuješ na onaj svijet kao pas", dodaje Babić. 

Jedan od posljednjih vapaja u pomoć stigao je s otoka Visa, na kojem trebaju pune autobuse žena.

"Pa s Visa stalno zovu, kažu šalji nam 500 žena. Pa puno je 500, da su rekli 50, još nekako, ali 500 je puno", smije se Babić.

Španjolski autobus s neudanim ženama tamo vozi već 20 godina. Prije mirovine, na to bi možda mogao odlučiti i imotski Gangster.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POKAZALA ČARI NA ČIOVU

EKSKLUZIVNI VIDEO: Vlatkica u toplesu i ilegali

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba