Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'on samo želi potomke'

Gangster uspio zadovoljiti Žigine prohtjeve: 'Našao sam mu curu, seljanku iz Hercegovine'

'On samo želi da mu buduća rodi dijete. To mu je stalno na pameti jer silno želi potomke', kaže Gangster

Image
Foto: RTL
Vijesti.hr/ 17.5.2016. u 11:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nediljko Babić Gangster, slavni hrvatski bračni posrednik, pohvalio se kako je legendarnom 'umalo mladoženji' iz našeg realityja 'Ljubav je na selu' Žigi pronašao ženu!

"Našao sam mu curu, seljanku iz Hercegovine. Samo treba otići s njom u Lučane. Žigo je rekao da će nas dočekati kraljevski i da će zbog buduće okrenuti janjca!  On samo želi da mu buduća rodi dijete. To mu je stalno na pameti jer silno želi potomke.

Rekao mi je da mu nađem jednu skromnu djevojku koja bi mu pričuvala ovce, nešto spremila po kući, očistila, ispeglala košulju i to je sve što mu treba..." - otkrio je Nediljko Babić Gangster, piše Slobodna Dalmacija.

Žigo nije jedini kojem Gangster traži ženu. Isto čini i za Bračanina Danka Bezmalinovića koji je bio lanjska zvijezda 'Ljubavi na selu', no kaže kako je on malo većih prohtjeva.

Danko, naime, iako ima 50 godina, želi ženu od 25 do 30 godina jer misli da je dovoljno što ima ovce i što je pravi kavalir s Brača.

"Želim ga prizemljiti. Rekao sam mu - nisi ti Kerum", kazao je Gangster.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV CVJETA

Znate li o kojem se domaćem paru radi? Nogometaš i glazbenica poznaju se od malih nogu, danas su jedan od najljepših parova

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba