Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
STALNO SKUPA

Gdje drugdje nego na Poljud! Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht podržali njezinog brata: 'Fokusiran kao uvijek'

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht već su danima nerazdvojni. Dok se Blanka malo dosađivala na utakmici hrvatske nogometne reprezentacije, Rubenu pažnju nije mogao odvući niti mobitel

Image
A.Š./ 7.6.2022. u 16:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je svijetu obznanila kako se udala za belgijskog sportskog novinara i voditelja Rubena Van Guchta, Blanka Vlašić više ne skriva pojedinosti iz svoga privatnog života. Nekoliko dana nakon vjenčanja otputovala je k suprugu u Belgiju, a on je na Instagramu otkrio kako ugovaraju nove poslove te su se potom zajedno uputili u njezin rodni Split. U pravilu, posljednjih dana su nerazdvojni iako su najavili kako će im se život većinski svesti na dvije adrese.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/670e85d8-e64d-11ec-a3ba-961b05117c5e/original

Izvor: Instagram

Blanka je sada otkrila kako su na stadionu Poljud gledali utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije s Francuskom. "Fokusiran kao uvijek", napisala je Blanka uz snimku supruga koji je udubljen u utakmicu i nije niti primijetio da ga ona 'hvata' u kadru. Blanka je inače velika potpora svome bratu, nogometašu Nikoli Vlašiću koji je također u ponedjeljak igrao na Poljudu, a svi se sjećamo kako je ona bila jedna od najvatrenijih navijačica tijekom Europskog prvenstva prošle godine. Tada je još skrivala svaku pojedinost o svome ljubavnom životu, a samo godinu dana kasnije sve je iznenadila s čak dvije velike vijesti – da se udala te da je u drugom stanju.

“Rekli smo DA! Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da, na zajednički život u Hrvatskoj i Belgiji. Da, za izgradnju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet”, napisala je Blanka krajem svibnja. Znali su se godinama, čak su i belgijski mediji špekulirali da je u vezi s našom bivšom atletičarkom, a samo nekoliko tjedana prije svadbe on je to žustro negirao govoreći kako su samo prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
otvoreno progovorila

Ivana Knoll: ''Pobornik sam prirodnog izgleda, a ovo je moja tajna formula za vitko tijelo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba