Ostalo

Sjećate se pjevačice iz grupe E.N.I.? Nakon raspada grupe posvetila se solo karijeri, a prije nekoliko...

Pjevačicu Nikolinu Tomljanović upoznali smo kao članicu ženske grupe E.N.I., a nakon raspada grupe, simpatična Riječanka započela je solo karijeru. Na današnji dan talentirana pjevačica slavi rođendan, a brojni prijatelji i obožavatelji uputili su joj najljepše čestitke

T.M.
18.02.2022 16:15

Nikolina Tomljanović , javnosti najpoznatija kao nekadašnja članica riječke ženske grupe E.N.I. na današnji dan ima razloga za slavlje. Simpatična glazbenica koja već nekoliko godina gradi samostalnu karijeru danas slavi rođendan.

Iako je jedna od onih žena koja karijeru gradi mirno i u tišini te nikada nije bila sklona skandalima, Nikolina je prije tri godine zaokružila svoju solo karijeru albumom 'Put po mom' koji je oduševio glazbene stručnjake, a s njim je ujedno i 'prodrmala' glazbenu scenu.

Talentirana pjevačica godinama je u sretnom braku s Jakobom Patekarom , a nakon dugogodišnje borbe sa sustavom, sretan par ostvario se u ulozi roditelja. Malenu djevojčicu Salomé posvojili su iz jedne afričke zemlje s obzirom na to da u Hrvatskoj to nisu mogli ostvariti.

Pročitajte još
Nikolina Tomljanović prošla trnovit put do majčinstva: 'U Hrvatskoj je nemoguće posvojiti dijete'

"Sve se u životu može kad se hoće, poznat je moto. No zaista, od doba Putokaza naučila sam dobro raspolagati svojim vremenom i organizirana sam osoba. Kćer je često sa mnom na snimanjima, nastupima i voli biti sa mnom, slušati me, gledati, pjevati", rekla je Nikolina u intervjuu za žena.hr pa dodala:

"Sama činjenica da je po domovima puno dječice mi je užasavajuća. Nedopustivo je da djeca ne dobivaju šansu imati roditelje. Udomljenje koje se sad jako potencira je divno, tko se za to odluči, ali nekako vjerujem da je odluka mnogih za udomljenje zapravo nemogućnost posvojenja", priznala je svojedobno pjevačica.

Sretni supružnici ne kriju kako su se 'zaljubili' u djevojčicu onog trenutka kada su ju ugledali. Kako vrijeme odmiče, priznaje, sve je sigurnija da je baš ona trebala doći u njihov dom, obitelj i u njihova srca.