Play ponuda
Play ponuda
'televisa presenta'

Ekskluzivno Stefany Hohnjec: Rodila dječaka i okrenula se obiteljskom životu

Nekad medijski itekako eksponirana manekenka i Miss sporta koja se uspješno bavila ritmičkom gimnastikom, danas vodi neki posve drukčiji život. Stefany Hohnjec možda živi daleko od svjetla reflektora, no nedovoljno daleko od ekipe Exkluziva.

Ana Miščević/ 18.8.2018. u 18:30
Play ponuda

Zaljubljena Stefany Hohnjec od sada ima novu ulogu u životu i to onu majčinsku. Naime, kako ekskluzivo doznajemo, prošloga tjedna na svijet je donijela zdravog dječaka teškog skoro 5 kila i dugačkog 55 centimetara.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Igor Kralj/PIXSELL

(FOTO: Ivan Kralj/PIXSELL) 

A za sve je kriv Ivan Papić, tajanstveni poduzetnik s kojim se prije dvije godine nonšalantno prošetala Stradunom. Od tada o njima nismo čuli ni a ni b, a upravo je on jednim djelom zaslužan i za njezin novi život daleko od očiju javnosti. Zahvaljujući njegovoj potpori, Stefani se vratila onome što najviše voli - ritmičkoj gimnastici

"To je istina, ali ne bi previše ulazila u to. Svašta se događa i svašta se vadi iz konteksta, od prije se izvlače neke stvari koje nemaju veze s vezom", rekla je bivša miss sporta.

Na Papićev šarm prije osam godina, netom nakon razvoda od Narcisa Mujkića, navodno je pala i poznata pjevačica Indira. Osim njegovih ljubavnih uspjeha, o njemu se zna vrlo malo. Rođen u Berlinu, četrdesetčetverogodišnji Ivan bavi se građevinom. Između ostalog, gradi i hotel u zagrebačkoj metropoli.

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Image
Grgur Zucko/PIXSELL

(FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) 

Još prije nekoliko godina Stefani je govorila da živi za ljubav, a veza temeljena na materijalnom statusu ne dolazi u obzir. "Ne bi mogla nekog trpiti zbog toga. Na prvom mjestu mi je ljubav, a naravno da su danas i novci na neki način bitni za normalan život", zaključila je Hohnjec. 

Daleko od medija, atraktivna Porečanka okrenula se i vjeri, a čini se da je dolaskom nasljednika na ovaj svijet, napokon sve sjelo na svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba