Ostalo

Gdje je nestala Super Silva, kraljica folka, skandala i života na rubu?

Nedavno smo pokušali pronaći zvijedu devedesetih Kasandru, ali nismo u tome uspjeli, ali ni kada je riječ o folk bombi koja je nekada žarila i palila hrvatskom scenom

Exkluziv - Tabloid.hr
23.03.2019 18:06

Njezin bi život mogao poslužiti zafilmski scenarij. Folk pjevačica i kraljica skandala, Super Silva , oduvijek je voljela živjeti na samom rubu. Sve to je i priznala u posljednjem televizijskom intervjuu prije pet godina dala baš Exkluzivu.

xdede (thumbnail)

"Prošla sam kroz sve. Nekako sam izdržala. Nisam umrla. Još sam tu", rekla je tada.

A bilo je tu svega - od teške prometne nesreće, uhićenja, navodnog prislinog pobačaja, veza sa zločestim momcima pa sve do zaruka sa ženom i navodnih psihičkih problema. "Depresija, anoreksija, nisam mogla jesti, gadilo mi se sve, sve od te bolesti, od nesreće. Jednostavno mi se nije živjelo tako. Ali dobro, doktori su to doveli u red, spasili su me", priznala je.

Super Silva

(FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Pravim imenom Silvija Mišanović , još do prije nekoliko godina pokušavala je vratiti staru slavu. "Pokušavam biti ono što je bila ta Silva. Pokušavam joj sličiti, pokušavam držati taj tempo. Ali to je nemoguće, ne mogu reći da sam ja sad pametnija, možda sam samo luđa", rekla je Silva prije pet godina.

Silva je posljednji put viđena u šetnji središtem Zagreba, a nakon toga gubi joj se svaki trag. Prema nekim izvorima, danas 39-godišnja Silva živjela je, a možda i dalje živi u zagrebačkom naselju Malešnica .

Silva i Bruna

(FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Nevjerojatno, ali Super Silva doista je nestala. Njezin je život oduvijek bio težak, odrasla je u Tuzli usiromašnoj i problematičnoj obitelji, stigla je u Zagreb kao prognanica i snalazila se spavajući na cesti.

Pjevati je počela sa samo 16 godina,odabrala je folk i vrlo brzo počela je puniti klubove. Tada je rođen hrvatski sex simbol pod imenom Super Silva .

Super Silva

(FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)

Razlog povlačenja sa scene nekadašnje folk zvijezde nikome nije poznat, ali se zna kako je teška prometna nesreća ostavilaneizbrisiv trag u Silvinom životu. Bilo je upitno hoće li ikad više stati na noge,a što je najgore, baš nitko od njezinih bivših partnera tada se za nju nije raspitivao.

"Nažalost, istina je.Razočarala sam seu vezama,a onda i nakon njih. Eto vidjela sam da to očigledno nisu bili ljudi za koje sam se trebala udati, ali zato sada znam tko je tu.Još uvijek imamneke prijatelje koji su mi vrijedni", rekla je Silva.

Silva

(FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Među onima koji su joj najvrijedniji dugo je bila i jedna žena,Silvina menadžerica Bruna s kojom se pjevačica čak i zaručila teo tome snimila spot. Ipak, nakon ljubovanja s muškarcima i ženama, Silva je u intervjuuiz 2014. tvrdila kako sreću u ljubavi nije našla.

"Odrekla sam se ljubavi. Zasad je to tako, možda će sejednog dana promijeniti", zaključila je.

Silva i Brunabile su kao Bonnie i Clyde.Upravo joj je njezina velika ljubav Bruna držala leđa pri navodnom pokušaju krađe odjeće vrijedne 5000 kn u jednom zagrebačkom shopping centru.Silva je tada uhvaćena s prstima u pekmezu,a s obzirom na to da ovonije bilo njezino jedino kazneno djelo, nekad popularna pjevačica završila je u Remetincu .

Silva

(FOTO: Marijan Delija/PIXSELL)

Na ovu mladu buntovnicu nevolje su se doslovno lijepile. "Najgori mi je bio trenutak uhićenja pred mojim ocem koji je to morao gledatikao u filmovima", rekla je.

Silva je priznala kako je oca Božu nebrojeno puta razočarala, on se ponajviše protivio njezinim lezbijskim vezama ,ali od svoje kćeri ipak nije digao ruke.Kada se ovo dogodilo, zatvori i tjeralice, tata je bio uz mene, ada nije bilo njegane znam kako bi se izvukla", priznala je.

Super Silva

(FOTO: RTL)

Iako su njezine nekad bujne obline primjetno splasnule, Silvija je još do prije 5 godina najavljivala novi pop album te se nadala kako će ponovno biti ona stara živa vatra .Ništa od toga još se nije dogodilo, iako mnogi ne bi imali ništa protiv da ova sex bomba ponovno zapali našuestradu.