Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
STAVILI MU GIPS

George Clooney si slomio ruku vratima auta

Prva verzija je bila da se glumac u društvu talijanske ljepotice slupao na Harley Davidsonu, no medijska je naklapanja opovrgnuo njegov medijski predstavnik.

Image

george clooney george clooney

D.M./ 27.8.2009. u 18:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

George Clooney (49) je prije dva tjedna došao na hitni prijam jedne švicarske bolnice sa slomljenom rukom. Mediji su se odmah raspisali kako se megapopularni glumac vozikao uzduž talijansko-švicarske granice oko prekrasnog jezera Lugana na svom Harley Davidsonu i to u društvu ljepotice Elisabette Canalis, s kojom su ga paparazzi već u nekoliko navrata "uhvatili" baš na motociklu, te da je dvojac u nekom trenutku doživio prometnu nesreću.

No, Clooneyjev predstavnik za odnose s medijima opovrgava ovu verziju događaja, ali potvrđuje da se prometna nesreća dogodila. "Nije se vozio na motociklu i nesreća se nije dogodila u Švicarskoj. Bio je na svom imanju na sjeveru Italije kada je zalupio vrata automobila, a nije maknuo ruku", rekao je Stan Rosenfield.

Zatim se odvezao do najbliže bolnice, one u švicarskom Gravesanu, gdje su mu stavili gips i, kako dodaje Rosenfield, rekli da mu je preostalo još 30-40 godina života.

Clooney je prije dvije godine sa svojom tadašnjom djevojkom Sarah Larson motociklom naletio na auto. Slomio je tada jedno rebro, dok je Sarah prošla s ozljedom stopala.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na vrhu popularnosti

Gdje je nestala Petra Kovačević? Bila je velika glazbena nada, najavila prvi album, a onda joj se gubi svaki trag

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba