Play ponuda
Play ponuda
Poznati hrvatski duo

Gibonni emotivno o Oliveru: 'Uvijek je svih stavljao ispred sebe i mislio na svakog'

Gibonni i Oliver Dragojević zajedno su odradili brojne suradnje, a postali su bliski prijatelji

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 29.7.2018. u 13:31
Play ponuda

Nižu se poruke kolega Olivera Dragojevića, a sada je oglasio i Oliverov suradnik i dugogodišnji prijatelj Zlatan Stipišić Gibonni. Zajedno su odradili brojne suradnje, a snimili su i zajednički album. 

Gibonni je za Hinu reagirao na odlazak njegovog glazbenog partnera.

"Oliver je s nama kroz te svoje pjesme koje su vječne i kroz njegovu neposrednost. Mislim da, kada se razbolio, da smo svi vidjeli kako je on najomiljenija osoba koju smo ikada imali jer su svi za njega pitali, brinuli. Svi. On je bio najnormalniji, najjednostavniji i najskromniji čovjek kojeg sam ja znao. "

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Miranda Cikotic/PIXSELL

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

"Svi znamo koliko je bio velik kao glazbenik, bio je za familiju, prijatelje. Uvijek je svih stavljao ispred sebe i mislio na svih. Oliver je bio veliki, veliki čovjek i veliko srce. Bio je broj jedan, najbolji i čudesan čovjek" , emotivno je ispričao. 

Oliver je uvijek ostao čvrsto na zemlju unatoč silnom uspjehu koji je postigao, a upravo mu je to ostala najveća vrlina. 

"Bio je jako jednostavan, nikad ništa nije komplicirao. Imao je osobinu koju nikad nisam sreo, a to je da mu ni jedna rečenica nije počinjala s 'ja'. Nikad nije rekao da je imao super koncert nego 'imali smo koncert, tamo je bilo super, publika je super pjevala'. Spomenuo bi i tko je bio gost ali nije stavljao sebe u prvi plan",  prenosi 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ostavljaju svijeće

Evo kako izgleda rodna kuća Olivera Dragojevića: Ondje je odrastao, a danas je svakodnevno obilaze obožavatelji

Play ponuda

Više s weba