Ostalo

Giuliano 100 posto lud, nakon trogodišnje stanke ponovno u Zagrebu!

Giuliano nakon tri godine koncertnog izbivanja ponovno dolazi u Zagreb i sprema, malo je reći, poslasticu

Tabloid.hr
01.04.2019 16:09

Ako ste iz naslova slučajno pomislili da je poznati glazbenik, kako bi rekli Splićani, 'malo maka', ne bojte se, nije.

Giuliano nakon tri godine koncertnog izbivanja ponovno dolazi u Zagreb i sprema, malo je reći, poslasticu. Čovjek u čijim izvedbama i pjesmama uživamo gotovo četvrt stoljeća, ponovno će oduševiti. Svi koji se sjećaju njegova obljetničkog koncerta u Lisinskom, kojim je proslavio dvadeset godina odlične karijere, znaju o kakvom je pjevaču, ali i zabavljaču riječ. Uvijek vedar, nasmijam, spreman na šalu, ali i prepoznatljivog splitskog dišpeta, Giuliano uz svoje vjerne pratitelje Diktatore , u klubu History, u petak 12.04. priprema koncert za poželjeti. Svi oni koji su bar jednom nazočili njihovoj 'svirci', znaju što očekivati, a nastupi prepuni pozitivne energije i prepoznatljive atmosfere, traju satima.

Uz glazbeni program u kojem se nevjerovatnom lakoćom nadopunjuje sa svojim sjajnim bendom Diktatorima, prebirući po svojoj iznimnoj karijeri, ali i uz brojne obrade, Giuliano će ovoga puta otići i korak dalje. Savršena je to prigoda, da po prvi puta uživo čujemo novu pjesmu, koja je ovih dana zaplovila na radijskim valovima.

'100 posto lud' stiže iz glazbene radionice Giulianoveprovjerene autorske ekipe, Branimir Mihaljević i ovoga je puta tvorac glazbe, aranžmana i produkcije, dok tekst potpisuje Neno Ninčević .

'Stiglo nam je proljeće, a sa njim i ja 100 posto lud. Nova pjesma puna je energije, veselja i pozitive. Nadam se da će se ljudima svidjeti, koliko se sviđa meni i ekipi koja je n njoj radila. Napokon jedna pjesma o sretnoj i uzvraćenoj ljubavi', rekao je Giuliano .

Pjesmu prati i video broj, a Giulianova ekipa i ovoga se puta potrudila publici ponuditi nešto novo, drugačije.

'Spot mi je baš super i obiluje video efektima koje još nisam imao do sada. Sandra Mihaljević je redatelj a VFX je radio Dinko Šimac. U spotu uz mene glumi mlada i jako talentirana glumica i pjevačica Manuela Svorcan ', dodao je.

Kako sve skupa izgleda, ali i zvuči, najbolje da se uvjerite sami u petak 12.04. u klubu History, gdje će nastupiti uz pratnju svog benda Diktatori.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

'Nakon nekoliko godina eto nas opet u Zagrebu i pozivam sve da dođu na koncert. Bit će veselo, plesno i raspjevano, kao i uvijek...', kaže Giuliano.

Cijelom pričom, kako nam je sam Giuliano priznao, iznimno je zadovoljan, a kako i ne bi, kada će na savršen način nastaviti niz uspješnica'Miriše', 'Znaš li onaj čudan osjećaj', 'Veći od ljubavi', 'Mi smo jedno drugom suđeni', 'Gdje smo ono stali','Tebi dužan sam' te'7 dana tjedno'.