Ostalo

Glavni junak 'Pogrešnog čovjeka' ekskluzivno otkrio koja je njegova najveća strast

Prezgodni Emir Ćatović pustio nas je u svoju garderobu i otvorio dušu pred kamerama

RTL
22.09.2018 18:30

On je povučen, mrk i težak na riječima, ali prije svega, opasno je zgodan .Što se tiče izbora za glavnog glumca u seriji " Pogrešan čovjek ", ako se pita ženski dio publike, izbor uopće nije pogrešan.

Emir Ćatović Pogrešan čovjek

(FOTO: RTL)

"Meni nikad percepcija nije bila da budem poznat, nego da to radim najbolje što mogu", rekao je skromni glumac. No, moramo priznati kako jeitekako u krivu jer su sve oči uprte u njega, barem one nježnijeg dijela publike.

Itekako bismo voljeli znati što ovaj zgodni glumac iz Crne Gore radi u rijetkim trenucima opuštanja. "Čitam neku knjigu, slušam muziku, izađem, prošetam pored Dunava i to je to", kaže Emir.

Lazar u seriji " Pogrešan čovjek " iza sebe ima tešku ljubavnu priču koja je obilježila njegov život, no nas zanima ima li i Emir kakvu štoriju? Je li ikada zbog ljubavi izgubio glavu? "Ljubav je sama po sebi izuzetna pasamim tim nas tjera da radimo neke stvari, tako da vjerujem da nisam samo ja, već da svi jesmo", priznao je.

Slično kao glavni lik u seriji koji živi u osami,markantni Emir često vrijeme provodi sam sa sobom. Dobro, ne baš na svjetioniku... "Svi smo mi nekad vuk samotnjak . Sad je samo pitanje koliko to nekome odgovara, koliko nekom prija i koliko se u tome snalazi. Ja se snalazim prilično dobro", kaže glumac.

Ipak, dobro se snalazi i okružen ljudima, a o svojim kolegama sa seta ovaj 29-godišnji glumac i miljenikkazališne publike ima samo riječi hvale. "Pošteno rade svoj posao. Ni s kim od njih dosad se nisam ni poznavao ni surađivao. Inspirativno mi je i drago što smo se upoznali na ovom projektu", rekao je Ćatović.

Emir Ćatović, Ivana Roščić, Pogrešan Čovjek

(FOTO: RTL)

Emir je možda ušao u cipele lika koji je vuk samotnjak, ali i avanturist koji, kad nije na setu ili na kazališnim daskama, živi život punim plućima. "Volim skijanje, vozim motor, idem sa prijateljima, sdruštvom. Nekadidem i sam, putujem, obilazim, kako svoju zemlju, tako i zemlje u regionu", kaže Emir, a nas je zanimalo je li se provozaoi našim cestama. "Svidio mi se Murter , ima i u Hrvatskoj prelijepih mjesta, tako da, možda je obići motorom i nije toliko loša ideja", razveselio nas je.

Nije nikako loša ideja, tim više što će iz epizode u epizodu serije "Pogrešan čovjek" i broj njegovih obožavateljica u Lijepoj Našojbiti sve veći.