Ostalo

Glazbene senzacije mlađe generacije nastupit će u Splitu! Voyage i Nucci: 'Osjećamo veliku odgovornost'

Voyage i Nucci, mlade nade koje obaraju rekorde na digitalnim glazbenim servisima, uoči nastupa na Fusion World Music Festivalu u Splitu ispričali su kako teku pripreme za ovaj još neviđeni glazbeni spektakl, a otkrili su i čijim se nastupima na Parku mladeži posebno raduju

RTL.hr
24.06.2022 13:30

Ostalo je još manje od mjesec dana do Fusiona , prvog festivala na kojem će najtraženije zvijezde iz zemlje i regije nastupiti u produkcijskim uvjetima kakve smo dosad imali prilike vidjeti na koncertima Beyonce ili Celine Dion. 22. srpnja na jednu od najvećih pozornica u Europi izaći će, između ostalih, Voyage i Nucci, a pripreme za njihov zajednički nastup koji će trajati najmanje 45 minuta u punom su jeku.

"Moram biti iskren, i dalje se pripremamo za to. Osjećamo veliku odgovornost za takav festival jer smo svjesni težine i stvarno ćemo se potruditi dati svoj maksimum. To uvijek radimo, ali u ovom slučaju, kad je Fusion u pitanju, moramo dati još više", rekao je Nucci , mladi glazbenik koji već diktira trendove. Samo njegove dvije zajedničke pjesme s Voyageom broje više od 30 milijuna pregleda na YouTubeu, a najavljuju i moguću novu suradnju.

Voyage

Uz Voyagea i Nuccija, prvog dana festivala još će čitav niz najtraženijih regionalnih zvijezda održati koncerte na Parku mladeži, a sutradan će binu preuzeti najveća glazbena imena iz Hrvatske. Očekuje nas niz iznimno zanimljivih nastupa, a Voyage i Nucci otkrili su koji ih posebno zanimaju. Dok je Voyage izdvojio nastup Aleksandre Prijović , Nucci se odlučio za jednu od zvijezda druge večeri:

" Jelena Rozga ! Volio bih vidjeti njezinu energiju, drugačiju energiju od ove naše branše, van našeg žanra. Ako ostanem, Rozga!", rekao je.

Ako i ne uspije ostati, uskoro se planira vratiti na hrvatsku obalu.

"Meni je baka Hrvatica, ja jednim dijelom pripadam ovdje. Meni Hrvatska ima najbolje more, može se usporediti sa svjetskim egzotičnim destinacijama. Ako ne stignem na ljetovanje dok je sezona u jeku, srpanj, kolovoz, volio bih uhvatiti par dana bar u rujnu pa na Korčulu ili u Rovinj, možda na Hvar... Dat ću sve od sebe da dođem. Volim doći svugdje u Hrvatsku, ali kad je more u pitanju, tu ste top", poručio je Nucci.

Voyage & Nucci_2.jpg

Top destinacija za Voyagea je Zagreb: "To je moj omiljeni grad! Jako mi odgovaraju energija, ljudi, dosta su kulturni".

22. srpnja na Parku mladeži, podsjetimo, nastupit će Sara Jo, Željko Samardžić, Gazda Paja, Aleksandra Prijović, Saša Matić, Hurricane, Voyage &Nucci i Aco Pejović.

23. srpnja stižu najtraženije hrvatske zvijezde – Doris Dragović, Gibonni, Petar Grašo, Nina Badrić, Jelena Rozga, Tonči Huljić i Madre Badessa, Dalmatino i Prljavo Kazalište.