Ostalo

Glazbi ne treba maska da bi ispričala svoju priču: Ana Rucner snimila sjajan cover iz udobnosti vlastita doma

"Možda nam je Corona oduzela pozornice, ali nemojte dozvoliti da vam oduzme strast i entuzijazam za stvaranjem."

PR
04.05.2020 11:45


Situacija u kojoj se čitav svijet našao, promijenila je mnogo toga.

Iz dana u dan, glazbenici na razno razne načine pokušavaju živjeti glazbu i svojoj publici pružiti mogućnost uživanja u istoj pa makar preko kućnih video uradaka. Trenutna nemogućnost snimanja profesionalnih video spotova, održavanja koncerata i druženja, potaknula je i našu talentiranu glazbenicu Anu Rucner , da skupa sa svojom sjajnom ekipom, upravo iz udobnosti vlastita doma, približi ljepotu glazbe svima koji u njoj istinski uživaju.

Ana Rucner

(FOTO: Screenshot)

Ono što Ana naglašava kao posebno važno je snažna poruka, koja upravo preko video uradaka služi kao inspiracija, kako publici, tako i kolegama glazbenicima. Za nju je glazba oduvijek bila jedna od najjačih emocija te univerzalna vrijednost koja nadilazi ovozemaljsko i perfektno govori sve jezike svijeta.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Imam sjajnu ekipu koja sudjeluje u stvaranju mojih glazbenih ideja i pomaže mi da ih sprovedem u djelo. Ponosna sam na svoje suradnike koji svojim doprinosom savršeno upotpunjuju našu glazbenu priču, a oni su Miro Grgurić, Marko Duvnjak i Dominik Lučić" – dodaje Ana.

Ovoga puta, Ana je simbolično odabrala pjesmu Ashes" pjevačice Celine Dion, a u video uratku na licu nosi masku, baš kao i njeni suradnici. Ovom sjajnom obradom svim glazbenicima poručuje: Možda nam je Corona oduzela pozornice, ali nemojte dozvoliti da vam oduzme strast i entuzijazam za stvaranjem, baš kao što i stih iz ove pjesme kaže,Let beauty come out of ashes."

Ana Rucner

(FOTO: Privatna fotografija)

Lijepa glazbenica vrijeme provodi kod kuće vježbajući, stvarajući nova djela i simpatične video uratke, a sve u želji kako bi sa svojom publikom, prijateljima i svim ljubiteljima glazbe, podijelila ljubav prema istoj. Također, vjeruje da će se vratiti vrijeme kada će ponovo moći dijeliti svoju umjetnost uživo i širiti samo pozitivnu energiju pred voljenom publikom.