Ostalo

Glumac Amar Bukvić zvijezda je stranog psihološkog trilera: 'Jako sam uzbuđen'

Zvijezda RTL-ove serije 'Bibin svijet' glumi u američkom psihološkom trileru koji je na našoj obali sniman prošlo ljeto...

RTL.hr
10.02.2022 17:15

Dramatičan triler "Weekend Away" kojeg ćemo uskoro gledati na globalnoj streaming platformi krije jedno zanimljivo ime - u filmu se kao inspektori pojavljujunaši glumci Amar Bukvić i Iva Mihalić . Filmse na hrvatskom jugu, točnije u Splitu, snimao prošlo ljeto, a upravo su kadrovi drugog najvećeg grada u Hrvatskoj prikazani već u prvim sekundama trailera.

Radnja se odvija na način da dvije prijateljice nakon dugo vremena odlaze na odmor u Hrvatsku, koji nažalost pođe po zlu. Jedna od njih nestaje, dok je druga smorena dokazivanjem nevinosti koje rezultiraju i otkrivanjem bolnih tajni iz prošlosti.

Režiju potpisuje Kim Farrant , scenarij Sarah Alderson , koja je i autorica istoimene knjige. U glavnoj ulozi pojavljuje se Leighton Meester (Beth), najpoznatija po ulozi u seriji Tračerica, a ostatak glumačke ekipe čine Christina Wolfe (Kate), Ziad Bakri (Zain) i Luke Norris (Rob). Ulogom u filmu na društvenim mrežama pohvalio se i Amar.

"Tako sam uzbuđen", napisao je Amar.

Odlična je to promocija za Hrvatskujer ne samo da je set filma na najpoznatijim lokacijama u Splitu poput Dioklecijanove palače, već se spominje i naše ime.

Leighton Meester

Izvor: Profimedia