Play ponuda
Play ponuda
NA HALL OF FAME

Glumac Petar Ćiritović i Iva Duduković sretniji nego ikad: Ne skrivaju zaljubljenost nakon što su izašli iz dugih brakova

Vezu su obznanili prošle godine u listopadu nakon što se mjesecima šuškalo o tome da su zajedno. Sinoć su se pojavili na partyju Story Hall of Fame i pokazali koliko su zaljubljeni

Image
A.Š./ 8.6.2022. u 17:15
Play ponuda

Novi domaći 'it' par, glumac Petar Ćiritović i poduzetnica Iva Duduković sinoć su na Storyjevom partyju povodom proslave 20. rođendana magazina imali svoje debitantsko pojavljivanje na crvenom tepihu. Sve je prštalo od emocija što se moglo primijetiti kada je glumac gledao u svoju partnericu. Oboje su za ovaj glamurozan događaj odabrali komabinacije u tamnoj boji.

U listopadu prošle godine potvrdili su kako su zajedno, a oboje prije toga nisu imali baš najbajniji period života. Naime, gotovo u isto vrijeme okončali su dugogodišnje brakove – Iva se nakon deset godina razvela od Mladena Dudukovića, poznatog estetskog i plastičnog kirurga s kojim ima dvoje djece, a Petar se razveo od ekonomistice Lucije Palić. Par također ima dvoje djece. Oboje su istaknuli kako s bivšim supružnicima i dalje dobro funkcioniraju. Primjerice, u prosincu prošle godine kada je Mladen otvorio novu polikliniku, upravo je bivšu suprugu zvao da mu uredi prostor.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/1f98682c-e71f-11ec-ab6d-0658397e1a43/original

Izvor: Josip Regović/Pixsell

Krize i prije razvoda

Glumac je s bivšom suprugom već imao krize, odnosno početkom 2015. godine par se razišao nakon samo dvije i pol godine braka. Nisu se službeno rastali, no neko su vrijeme živjeli odvojeno, što je glumac objasnio kako im je trebalo vremena da si poslože prioritete i shvate kako jedan bez drugoga ne mogu. No, idila nije dugo potrajala jer su se službeno rastali prošle godine. Da su Mladen i Iva okončali brak, potvrdio je njezin bivši suprug prošle godine za Gloriju, kada je, između ostalog, rekao kako još uvijek nije spreman za nešto novo aludirajući kako je i dalje solo.

Inače, Petra i Ivu upoznali su zajednički prijatelji, a nakon rastava braka, svoju su vezu obznanili javnosti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba