Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Dost' smo zgodni'

Glumica Buga Marija Šimić napokon pokazala dečka: Godinama su u vezi, a nedavno je doselio iz Italije

Domaća glumica, operna pjevačica i direktorica kazališta Mala scena napokon je i na društvenim mrežama pokazala dečka. Riječ je o opernom pjevaču koji se nedavno vratio iz Italije pa par sada koristi svaki trenutak kako bi vrijeme proveli zajedno

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
A.Š./ 4.7.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mlada glumica i umjetnička direktorica kazališta Mala scena Buga Marija Šimić kada je posao u pitanju otvorena je duha, no o ljubavi ne govori često. Poznato je kako je već godinama u sretnoj vezi s kolegom, no par vrlo rijetko dijeli fotografije na društvenim mrežama. Ipak, iznimke se dogode...

"Kaže Toni Nežić da smo tu dos' zgodni, a s obzirom na to da uvijek inače sebe kritizira na našim fotkama, zaslužila je biti na feedu", napisala je glumica i podijelila prisniju fotografiju s dečkom. Riječ je o opernom pjevaču Toniju Nežiću koji je neko vrijeme studirao dva fakulteta – Muzičku akademiju u Zagrebu i Pravni fakultet, a u kazalištu kojeg su prvotno vodili Bugini roditelji, a sada nakon njihovog odlaska u Kinu sama Buga, nastupio je već 2013. godine u operi 'Figarov pir'. Par je godinama zajedno, a neko vrijeme su održavali vezu na daljinu budući da se Toni školovao u Italiji, odnosno bio je na dvogodišnjem usavršavanju u milanskoj opernoj kući La Scala.

"Toni se napokon vratio iz Italije. Kada je živio tamo, vidjeli bismo se jednom mjesečno u prosjeku. Sad je napokon doma (vidjet ćemo koliko dugo prije nego opet ode na put, poznavajući njega i njegove talente ne dugo!) pa je nama zaista novo normalno to da smo skupa svaki dan, nalazimo sada neku novu dinamiku, raspored", rekla je Buga Marija nedavno za Story. On joj je uz roditelje bio najveća podrška i kada joj je dijagnosticiran ADHD, o čemu je govorila za RTL.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Put do dijagnoze je krenuo još 2018. godine kada sam krenula na kognitivno-bihevioralnu psihoterapiju. Shvatila sam kako se s nekim stvarima ne mogu nositi i kako trebam pomoć. I onda kada sam preuzela kazalište Mala scena i kada sam shvatila kako me moji zaposleni ne mogu pratiti, a sada kada sam ja ta koja mora raditi strukturu, sve se raspada, rekla sam - ‘uredu, ne možemo ovako nastaviti jer ćemo svi poludjeti’. Zatim sam krenula na testiranje koje je imalo tri kruga. I evo, nakon dva i pol mjeseca sam napokon dobila službenu dijagnozu", ispričala nam je prije nekoliko mjeseci.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ab1fc4d6-c1cb-11ec-93b0-0242ac120064/original

Izvor: Pixsell

Njezina majka Vitomira Lončar i otac Ivica Šimić prije šest godina su preselili u Kinu, gdje su pronašli nove poslove, a o povratku u Hrvatsku ne razmišljaju. Buga je preuzela rukovođenje njihovim kazalištem, a roditelji imaju još jedan veliki razlog za ponos. Naime, Buga je prošle godine dobila Nagradu hrvatskog glumišta za najbolje žensko glumačko ostvarenje u predstavi za djecu i mlade, 'Sunce djever i Neva Nevičica'.

Upravo se čita

Image
'BOJIM SE SAMA SEBE'

Paulina ne jede desert koji je pripremila jer se boji: 'Ako budem sada jela, bojim se da će doći do eksplozije'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Modni dvoboj dvije dame

Sportsko izdanje Borne Kotromanić vs. poslovna elegancija Stankice iz 'Gospodina Savršenog'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba