Ostalo

Glumica Christina Applegate progovorila o dijagnozi koju je nedavno dobila: 'Bilo je teško, ali treba ići...

Zvijezda kultne serije "Bračne vode" pobijedila je rak dojke, a nedavno je dobila novu dijagnozu s kojom se mora nositi

RTL.hr
29.11.2021 16:30

Glumica Christina Applegate proslavila je nedavno 50. rođendan, a u emotivnoj ispovijesti na društvenim mrežama progovorila je i o dijagnozi koju je nedavno dobila. "Da. Danas sam napunila 50 godina. I imam multiplu sklerozu. Bilo je teško. Mnogi danas boluju, a ja mislim na vas. Nađimo tu snagu da podignemo glavu. Moja je trenutačno na jastuku, ali trudim se", napisala je zvijezda serije "Bračne vode".

Christina Applegate

(Foto: Profimedia)

Da je bolesna, otkrila je u kolovozu ove godine. "Bilo je to čudno putovanje, ali dobila sam ogromnu podršku ljudi koji se također suočavaju s ovim stanjem. Bilo je teško, ali kao što znamo, treba ići dalje", napisala je u objavi i zatražila privatnost dok prolazi kroz to stanje.

Christina Applegate

(Foto: Profimedia)

Inače, nije to prva dijagnoza kroz koju je glumica prošla. Prije 13 godina dijagnosticiran joj je rak dojke. Kako bi stala na kraj širenju bolesti, Christina se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji, a kasnije uklonila i jajnike te jajovod. Promijenila je lifestyle te se počela zdravije hraniti i izbjegavati stresne situacije. Iako nije htjela, govorila je javno o temi teške bolesti kako bi pomogla drugima. Tijekom njezinih teških dana najviše joj pomažu suprug i kćer.