Ostalo

Naša glumica ljubi bivšeg Ivane Mišerić: Ranije nam je otkrila da je s Talijanom raskrstila jer je s njom...

Kako je otkrila ekskluzivno u razgovoru za RTL.hr prije nekoliko tjedana, vezu s talijanskim glumcem raskrstila je zbog toga što je shvatila da je s njom bio zbog popularnosti. Perspektivna glumica trenutačno je sretnija nego ikad, a ljubi poznatog Hrvata

A.Š.
11.10.2022 11:15

Model, manekenka, glumica i poduzetnica - Čakovčanka Ema Kovač (27) koja je prije nekoliko godina sasvim spontano zbog posla preselila u Italiji, a danas tamo gradi uspješnu karijeru glumice, kako doznaje Story , trenutačno je u vezi s bivšim partnerom radijske voditeljice Ivane Mišerić . Riječ je o Sandru Muri , poduzetniku koji stoji iza tvrtke pametnog nakita Bellabeat. Njihova veza tek je na početku. Oboje su prije ovoga također ljubili javne ličnosti - Mur je bio u vezi s Ivanom, čak su i živjeli zajedno, a prekinuli su prije dvije godine. Ema je neko vrijeme bila s talijanskim glumcem Gennarom Liliom , a u intervjuu za RTL.hr nedavno je ekskluzivno otkrila zašto više nisu zajedno.

"Nismo već dulje vrijeme zajedno. Ta veza se izrodila iz zadnjeg reality showa kojeg smo snimali zajedno i rekla bih da mi je bila velika škola koju ne bih voljela ponoviti. Kako sam ja već prije imala neku razinu popularnosti u Italiji, nisam shvaćala da bi netko mogao biti sa mnom kako bi podigao svoju razinu poslovnih angažmana, pa kad sam toga postala svjesna prekinula sam i taj odnos. Svašta naučimo kroz život", rekla je tada. Tada je otkrila i kako joj se život sveo na dvije lokacije, na talijansku, ali i hrvatsku adresu, a sigurno je Sandro jedan od razloga zašto će sada češće dolaziti kući.

"Ne vidim se u potpunosti u Italiji, poslovno sam dosta vezana, no volim se vratiti uvijek u Hrvatsku. Tako da mi za sad paše relacija IT – HR, a što mi budućnost nosi, vidjet ćemo. Kako imam puno angažmana, dosta i putujem pa nisam još uvijek vezana samo za jednu lokaciju", otkrila je tada.