Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTERVJU ZA RTL.HR

Glumica Marija Jerneić: 'Život mi se posložio kada sam preselila u Zagorje - udala sam se, rodila i mogu reći da sam mirna'

Kao i uvijek, Marija Jerneić podržala je dugogodišnju prijateljicu, dizajnericu Aleksandru Dojčinović, a za RTL.hr je pritom govorila o njihovom prijateljstvu, privatnom životu i obavezama za nadolazeće ljeto

Image
Antonija Šipušić/ 15.6.2022. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Domaćoj glumici Mariji Jerneić u posljednje tri godine život se na privatnom planu u potpunosti izokrenuo. Prije tri godine udala se za Branimira Jerneića, godinu dana nakon rodila je sina, a obitelj je definitivno odlučila ostati živjeti u Stubičkim Toplicama. Glumica zbog posla mora dolaziti u Zagreb, a u metropoli nije propustila podržati dizajnericu i poduzetnicu Aleksandru Dojčinović, koja je nedavno proslavila prvi rođendan svog zagrebačkog luksuznog butika Lei Lou. Za RTL.hr je govorila o svojim shopping navikama, obitelji i hoće li ovo ljeto više biti radno ili će sa suprugom i sinom odmarati.

"Ne idem često u shopping pa ako si nešto mogu u datom trenutku priuštiti, ja si to i priuštim. Podržavam i vjerujem u domaće dizajnere/ice i to svakako ima svoju vrijednost. Moramo to raditi. Mislim da nam je to zapravo i dužnost, da održavamo naše proizvođače na životu“, rekla je glumica koja je istaknula kako je haljinu s Aleksandrinim potpisom nosila i na vlastitom vjenčanju.

"Znamo se jako dugo i otkad smo se prvi put vidjele i upoznale, to je bila ljubav na prvi pogled koja traje do dana današnjeg", rekla je. Pobornica je modne reciklaže jer smatra da ako već u neki komad uložiš novac, potrebno ga je i iznositi jer inače on gubi svrhu. "Meni ako se nešto sviđa to ću nositi koliko god ja hoću", naglasila je glumica.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/88889176-ec93-11ec-ae81-86b85f58bd79/original

Izvor: John Pavlish

Prošle godine nakon porodiljnog dopusta vratila se na posao, a balansiranje između roditeljstva i obaveza, kaže, ne bi bilo moguće bez pomoći obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Imam dobru infrastrukturu. Moj posao je specifičan - kada su probe onda sam aktivna kroz jutro i večer, a predstave su isključivo večernja priča. Tu je muž, moja majka i moje sestre. Da njih nema ne bih ja to tako mogla, ali ovako sam baš opuštena i zahvalna na tome“, naglasila je. Maleni je prije dva mjeseca proslavio drugi rođendan, a Marija nam je otkrila kakve je naravi.

"Nedavno mi je teta u vrtiću rekla kako je prvi puta otkazao poslušnost. A ja sam je pitala: 'tek sada?'. On ima svoj karakter i meni se sviđa da je to tako. Normalne su to faze razvoja i ja ih podržavam. Primjerice, zna mi reći da nešto neće, a onda ga drugi put pitam i on se složi sa mnom. Ne znam jesam li autoritet, ali trudim se biti", rekla je. Nedavno je proslavila i treću godišnjicu braka s Branislavom Jerneićem, utjecajnim savjetnikom političara, za kojeg se udala u tajnosti iako su proslavi prisustvovale brojne kolege.

Upravo se čita

Image
OD PONEDJELJKA DO PETKA U 20.15 SATI

Vrijeme je za delicije iz Karlovačke županije! Uslast!

Život u Zagorju

Iako je 13 godina provela u Zagrebu, seljakajući se iz kvarta u kvart tijekom studiranja i prvih godina rada, ipak je odlučila da će život nastaviti u rodnom kraju, odnosno u Stubičkim Toplicama.

"Samo mi se u jednom trenutku dogodio 'bljesak'. Odlučila sam se vratiti u Zagorje, a kada sam to učinila, tada mi se i cijeli život posložio. Upoznala sam supruga, dobila dijete i mogu reći da sam sada mirna", rekla je. Za Zagreb je, kaže, vežu prekrasne uspomene pogotovo jer je osjetila gotovo svaki kvart jer se voljela seliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Sretna sam na svim trenucima koji su se dogodili jer sam danas takva kakva jesam", rekla je.

Ljeto koje slijedi bit će joj radno, ali s malo više odmora nego inače.

"Veselim se jer ćemo izvoditi predstavu 'Korak po korak' kojoj je premijera bila u prosincu prošle godine. To ćemo igrati na obali. Ne puno, ali bit će nekoliko izvedbi. No, najviše se veselim tome što će se moj sin opet pokušati kupati u moru. Inače jako voli bazene, a vidjet ćemo kako će mu biti ove godine", rekla je te dodala kako im je u planu prijeći cijeli Jadran, od sjevera do juga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba