Play ponuda
Play ponuda
LJUBAV S AKADEMIJE

Nakon tajne svadbe! Glumica Tara Thaller otkrila kako se provodi sa suprugom Farisom na medenom mjesecu

Vjenčanje je održano u Zagrebu u krugu obitelji i prijatelja, a nastavilo se i slaviti preko granice - u susjednoj Bosni i Hercegovini odakle je njezin suprug

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
L.K./ 4.1.2022. u 19:00
Play ponuda

Zagrebačka glumica Tara Thaller većini javnosti je poznata po ulozi u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' kao i u seriji 'Pogrešan čovjek' udala se za bosanskohercegovačkog glumca Farisa Pinju.

Njezino vjenčanje održano je u tajnosti, sve dok Tara nije odlučila iznenaditi pratitelje na Instagramu objavom niza fotografija njezinog i Farisovog dana - 28. prosinca. Vjenčanje je održano u Zagrebu u krugu obitelji i prijatelja, a nastavilo se i slaviti preko granice, u susjednoj Bosni i Hercegovini odakle je njezin suprug.

Image
Novopečeni bračni par

Vjenčanje obavijeno velom tajne: Udala se mlada zagrebačka glumica Tara Thaller

Image
Novopečeni bračni par

Vjenčanje obavijeno velom tajne: Udala se mlada zagrebačka glumica Tara Thaller

Najnovija objava na službenom Instagram profilu mlade Zagrepčanke je niz fotografija snimljenih u Sarajevu. "Mini honey", napisala je Tara u opisu fotografija koje su u manje od jednog dana prikupile gotovo tisuću lajkova.

Na prvoj fotografiji je Tara s bočicom parfema, dok su na drugoj identične papuče i čarape nje i Farisa. Kao posljednju u nizu objavila je fotografiju iz bazena što je Faris komentirao s "najs", na čemu mu se supruga zahvalila.

Podsjećamo kako su Tara i Faris upoznali na studiju glume u Sarajevu nakon čega su prvo bili prijatelji, a onda je njihov odnos prerastao u nešto više.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREDIVNA RIJEČANKA

Tko je Adriana Ćaleta-Car? Pravnica i manekenka koju prozivaju da je odgovorna za Dujine odluke o transferima

Play ponuda

Više s weba