Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BRAVO!

Glumica Vitomira Lončar i dalje ustrajna u gubitku kilograma: 'Može se, bez obzira jesi li 20, 30 ili 60+'

Prije nekoliko godina liječnica joj je savjetovala da pripazi na kilograme, a ona je kompletno promijenila životne navike. Sada motivira druge da se vode njezinim primjerom

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 1.8.2022. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumica, doktorica znanosti i profesorica Vitomira Lončar prije šest godina sa suprugom Ivicom Šimićem preselila je na drugi kraj svijeta, u Kinu, gdje već godinama radi. No, često s hrvatskom publikom na društvenim mrežama dijeli novitete iz života, što profesionalnog, a što privatnog, a sada je otkrila kako je fizička aktivnost već neko vrijeme rutina koju ne želi izbaciti iz svakodnevice.

"Kako promijeniti loše životne navike? Ili te jako boli - ili si promijenio životne vrijednosti. Najuspješnije je ako je oboje. Može se, bez obzira jesi li 20, 30, 40, 50 ili 60+. Možda je i sreća što me je dovoljno jako boljelo, a negdje isto vrijeme su se promijenile i životne vrijednosti. Ukratko, ajmooooo! Trening!", napisala je glumica na Instagramu i podijelila fotografiju u kupaćem kostimu. Prije dvije godine priznala je kako joj je liječnica savjetovala da pripazi na težinu, što je ona shvatila vrlo ozbiljno.

"Kada su nam stigli nalazi, ja sam se baš zabrinula i odlučila nešto poduzeti. U početku sam probala jedino što sam znala, a to je da počnem gladovati. Rezultat je bio mizeran, a ja sam se osjećala još gore od toga. I onda, prije godinu dana, na jednoj ženskoj grupi na WeChatu (u Kini se život odvija na WeChatu) pitala sam žene da podijele iskustva i ima li neka koja prolazi muku kao i ja. I javila mi se Dragana Popovic koja on line daje savjete o prehrani i vježbanju. I počele smo razgovarati… I tako je sve krenulo“, napisala je Vitomira tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uspjela je izgubiti 14 kilograma, a izgleda kako danas formu održava vrlo vješto. Preseljenje u Kinu bio joj je veliki šok, no nedavno nam je rekla kako se u Zagreb, unatoč tome što tamo ima kazalište Malu scenu, više nikad ne vraća.

"Ne mogu reći da je u početku bilo lako. Kulturne su razlike ogromne. Kao (već tada) najstariji profesor i to s doktoratom, odmah sam dobila ogromnu kancelariju – na čija vrata mi nitko nikada nije pokucao. Bila sam očajna, navikla na gužvu i ljude, odjednom sam se našla sama i izolirana u, doduše, sjajno opremljenom prostoru. Nakon nekoliko tjedana zamolila sam da me presele među ljude. Bili su u šoku, u pogledu im se vidjelo da me pitaju – a što fali uredu koji smo ti dali, najbolji je, nema boljega! Probala sam objasniti da želim biti među ljudima, među mladim profesorima, da želim komunicirati, međutim, za njihovu je kulturu to bilo potpuno neprihvatljivo. Na kraju sam uspjela i preselili su me u sobu s mnogo mladih profesora, ali do danas nisu shvatili zašto sam inzistirala na nečemu tako nerazumnom", rekla je nedavno u intervjuu za RTL.hr.

Upravo se čita

Image
'BRAK NA PRVU'

NE MOŽE BEZ SVAĐE: Olivera Matijević vrijeđala mladoženjinu kumu na vjenčanju, pale su teške riječi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
razriješena

Tena Mišetić odlazi u novi život! Iza sebe će ostaviti jednu ljubavnu zavrzlamu, uglednu obitelj i uspješnu karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba