Ostalo

Godinama ga skriva: Sonja Kovač i dečko Goran konačno pozirali - i to modno usklađeno

Kada je riječ o njezinom privatnom životu, Sonja nije toliko otvorena. Dapače, svoju privatnost čuva kao zmija noge. Poznato je samo kako je gotovo deset godina u vezi s Goranom Mandićem, a fotografije na kojima poziraju zajedno na društvenim mrežama prava su rijetkost

T.M.
26.11.2021 09:00

Simpatična plavuša i jedna od najutjecanijih domaćih influencerica, 37-godišnja Sonja Kovač sa svojim pratiteljima dijeli brojne informacije iz svog života.

Kada kupi stan s pratiteljima podijeli proces renovacije, nakon odlaska u shopping na Instagramu objavi recenziju proizvoda, a čak i kada je u restoranu - obožavatelji dobro znaju što jede s obzirom na to da svakodnevno snima za društvene mreže.

No, kada je riječ o njezinom privatnom životu, Sonja nije toliko otvorena. Dapače, svoju privatnost čuva kao zmija noge. Poznato je samo kako je gotovo deset godina u vezi s Goranom Mandićem , a fotografije na kojima poziraju zajedno na društvenim mrežama prava su rijetkost.

Pročitajte još
Sonja Kovač pokazala kako izgleda bez trunke šminke, obožavatelji iznenađeni rezultatom

Ipak, s vremena na vrijeme objavi i romantičnu fotografiju na kojoj pozira sa svojim partnerom, a pratitelji su na posljednjoj fotografiji primijetili i kako su se zaljubljeni golupčići i modno uskladili pa su ispod objave pisali: 'Couple goals'.

''Moglo bi se reći, po principu suprotnosti se privlače - on mene spušta, a ja njega dižem. Goran me privukao nježnošću, smirenošću i blagošću. Često ga zezam da mi fale oni leptirići s početka veze, koja je počela prije sedam godina, a on mi odgovara: "Ma koji vražji leptirići. To mi je bio totalni stres". Mi nismo party zvijeri nego guštamo u intimi našeg doma. Obožavamo gledati filmove, serije kao što su Sluškinjina priča', Na putu prema dolje', Narcos', a pogotovo kada se između nas uvali psić Boo, lagane šetnjice, fine večere...'', rekla je Sonja svojedobno za Story.