Play ponuda
Play ponuda
MTV SKANDAL

Gologuzi Bruno pao Eminemu na glavu

Komičar Sacha Baron Cohen, koji uprizoruje austrijskog modnog novinara Brunu, na dodjeli MTV-ijevih filmskih nagrada, sletio je gologuz ravno Eminemu u lice.

M.K.S./ 1.6.2009. u 8:30
Play ponuda

LOS ANGELES - Britanski komičar Sacha Baron Cohen zasjenio je većinu filmskih zvijezda na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada.

Pojavio se kao prezenter koji je trebao predati jednu od nagrada. Doletio je iznad publike odjeven u bijelog anđela. Govorio je na njemačkom, kao njegov novi lik "Bruno", austrijski modni reporter.

U jednom trenutku je počeo vikati: "Spustite me dolje!" glumeći da je zapeo za nešto u zraku. Ubrzo se počeo spuštati prema publici te je sletio ravno stražnjicom u facu poznatom reperu Eminemu. Bilo je polugol, a pozadina mu je bila obučena samo u bijele trakice.

"Ti to ozbiljno! Ti to jeb** ozbiljno?! Skinite ga s mene!", vikao je Eminem. Uskoro su dojurili zaštitari i maknuli "Brunu", a Eminem je potpuno bijesan izjurio van iz dvorane.

Je li sve bilo unaprijed dogovoreno, još uvijek se nagađa. "Bruno" je u tom metežu za najboljeg muškog glumca proglasio mladog Zaca Efrona koji je u šoku izašao na pozornicu.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba