Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vatreno izdanje

Prvo Ecija, a onda i Goran: Glazbenik se skinuo do pasa, obožavateljice oduševljene prizorom

Ovaj put, na sveopće oduševljenje obožavateljica, fotografiju na kojoj više pokazuje nego skriva nije objavila Ecija već njezin zaručnik. Goran se ovaj put skinuo do pasa i pokazao s čime raspolaže, a obožavateljice su, sudeći po komentarima, i više nego zadovoljne isklesanim torzom i mišićavim rukama

Image
Foto: Instagram
T.M./ 21.1.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Voditeljica i influencerica Ecija Ivušić desetak dana je s kolegicama uživala na drugoj strani svijeta, točnije na sunčanom Tajlandu. Naravno, nije zaboravila niti svoje vjernim pratitelje s kojima je često dijelila fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu. Ipak, bez obzira na ludi provod i veselo društvo, atraktivna Dalmatinka nije mogla sakriti da joj na egzotičnom putovanju najviše nedostaje zaručnik, glazbenik Goran Belošević. 

Zaljubljeni golupčići sada su napokon zajedno, a pratiteljima jedino preostaje da i dalje uživaju u Ecijinim fotografijama na kojima ponosno pokazuje vitku liniju i malo toga ostavlja mašti na volju. 

No, neće samo obožavatelji uživati u idiličnom prikazu s egzotičnih plaža već će se toj skupini fanova ovaj put priključiti i 'ljepše polovice'. Naime, ovaj put, na sveopće oduševljenje obožavateljica, fotografiju na kojoj više pokazuje nego skriva nije objavila Ecija već njezin zaručnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da, da, dobro ste čuli, Goran se ovaj put skinuo do pasa i pokazao s čime raspolaže, a obožavateljice su, sudeći po komentarima, i više nego zadovoljne isklesanim torzom i mišićavim rukama. 

Glazbenik je otkrio kako je fotografiju izvadio iz 'stare ladice', a u komentarima ispod javile su se brojne oduševljene žene, a među njima i ponosna zaručnica Ecija koja ne krije oduševljenje 'vrućim' prizorom. 

T.M./ 21.1.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču