Ostalo

Goran bijesan jer za imunitet cijelog tima mora roniti, a boji se dubine

Kandidate 'Života na vagi' čeka novi zadatak – iz bazena moraju izroniti utege, a to je već u startu izazvalo oprečna mišljenja. Dok se jedni vesele, drugi su problem našli u hladnoj vodi

Tabloid.hr
21.11.2017 14:50

Crveni tim mora izroniti 175 kilograma, a plavi 225 jer ih je i brojčano više. Pravilo je da jedna osoba može nositi samo jedan uteg, ali jedan uteg može nositi više osoba. Tim koji prvi iznese sve utege, osvaja imunitet za cijeli tim, što je dodatno motiviralo kandidate. Iako se zadatak činio jednostavan, već u startu su se javili problemi jer kandidati nisu uspijevali naći način kako u isto vrijeme nositi utege i plivati.

Goran će biti posebno ljut jer je Mario Mlinarić računao na njegov veliki doprinos u igri, a pokazat će se da Splićanin ne zna roniti.

Josipa će u današnjoj emisiji dočekati i posebno iznenađenje – u goste mu dolazi jedna dama koju jako voli. Kandidate će dočekati i novo vaganje te eliminacije koje će ovoga puta biti nešto dramatičnije jer će im se obiti o glavu činjenica da nisu igrali po pravilima u igri nošenja utega.

Život na vagi" u 20 sati na RTL-u!