Ostalo

Goran Kos unio razdor među kandidate HTZ-a

Medalju za svađanje ovih dana, doduše, u teškoj konkurenciji, osvajaju kandidati HTZ-a. Kako se čini na prvu, tihi Goran Kos im je, naime, poremetio glazbeno-estradnu idilu.

RTL
18.05.2011 16:50

Nije sve tako sjajno kao što se čini. Nakon nekoliko tjedana šutnje i nadanja u bolje sutra, kandidati su krenuli u paljbu po Goranu Kosu.

Kandidati ali i publika davno su shvatili da je Goran bitno drukčiji od ostalih kandidata, a to potvrđuje i nakon ove situacije jer u cijeloj situaciji ne vidi nikakav problem.

Kandidati mu zamjeraju što kad je loše volje navodno grize sve oko sebe i to otvoreno prikazuje. Smeta ih i to što odbija sudjelovanje u zajedničkim zadacima no on se brani time da je on jednostavno takav i kad mu se nešto ne da, da on to jednostavno pokaže.

Svi ovi problemi najteže su pali Goranovom cimeru Taheru koji je pokušao razgovarati s Goranom ali se, po njegovim riječima, Goran odmah makne jer ne želi biti dio grupe.

Prebacivanju lotpice, čini se, nema kraja.

Hoće li kandidati do pete live emisije pronaći zajednički jezik ili će Goran Kos i dalje živjeti po principu "svaki čovjek je otok" tek ćemo vidjeti.