Ostalo

Goran Višnjić podijelio fotku iz mladosti te nas podsjetio zašto su za njim svojedobno poludjeli Madonna,...

Goran Višnjić priključio se izazovu na društvenim mrežama u kojem ljudi dijele fotografije iz prošlosti.

Tabloid.hr
25.03.2020 10:10

Posljednjih dana društvene je mreže preplavio izazov u kojem korisnici dijele svoje fotografije iz prošlosti.

Osim naš običnih smrtnika, izazov je zahvatio i domaće zvijezde, a među njima i jednog od naših najuspješnijih glumaca koji se probio i u Hollywood, 47-godišnjeg Gorana Višnjića .

"Evo, da vas malo razveselim u ove tmurne dane. Iz posebne arhive koja se ne otvara svaki dan. Bit će bolje, glavu gore! Nije reklama za pivo, ali ako žele poslati malo, uzet ćemo", napisao je Goran pored fotografije na kojoj poziraskolegama Sašom Bunetom i Vedranom Mlikotom koja je nastala u šibenskom Žaboriću.

Goran Višnjić

(FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Tako nas je Goran podsjetio na svoje mlađe dane i početak holivudske karijere koja je krenula uzlaznom putanjom kada ga je slavna Madonna poželjela u svom spotu za pjesmu "The Power of Goodbye" .

Goran Višnjić

(FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Višnjić je u to vrijeme imao manje uloge u holivudskim filmovima, a onda je stigla uloga zgodnog doktora u planetarno popularnoj seriji "Hitna služba" koja je promijenila sve.

Što se tiče njegovog privatnog života, od davne 1999. godine je u sretnom braku sa suprugom Evom , rođenom kao Ivana Vrdoljak , a par ima troje djece - dvoje posvojene i jedno biološko.

Goran Višnjić

(FOTO: www.profimedia.hr)

Par živi u Americi, a njihovom braku nije naštetila niti njegova afera sa Šibenčankom Mirelom Rupić s kojim je dobio kćer.

Goran Višnjić

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Nakon što se skandal smirio, sve strane odlučile su poraditi na svom odnosu i slaganju zbog dobrobiti djece, a Gorana ćemo uskoro gledati u novoj ulozi , u ABC-ovoj dramskoj seriji "The Brides" .

Goran Višnjić

(FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL)

Višnjić će glumiti drakulu, jakog i besmrtnog kralja noći koji je preobratio sve svoje tri supruge - Cleo, Renee i Lily koje sada odlučuju započeti zajednički život.

Goran i Eva Višnjić

(FOTO: www.profimedia.hr)

"The Brides" će biti vampirska drama o ženama koje su spremne učiniti sve kako bi sačuvale prestiž, bogatstvo i nasljedstvo svojih obitelji.

Goran Višnjić

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ovo je novi projekt redatelja popularne serije "Riverdale", Roberta Aguirre-Sacasa, producenta Grega Berlantija i produkcijske kuće "Warner Brothers" s kojima je zadnji put radio dok je glumio u "Hitnoj službi" doktora Luku Kovača.