Ostalo

Blistaju kao nikad! Ivanu Mišuru Vlaović i Gorana Vlaovića osim ljubavi spaja i novi poslovni pothvat

Bivši Vatreni i njegova supruga u braku su nekoliko mjeseci, a u rijetkom pojavljivanju u javnosti otkrili su koji su im i poslovni planovi

RTL.hr
03.02.2022 11:30

Bivšoj missici i diplomiranoj ekonomistici Ivani Mišuri Vlaović prošla je godinabila kao iz snova. U veljači je rodila djevojčicu Vanu, a u rujnu se nakon trogodišnje veze udala za bivšeg nogometaša i poduzetnika Gorana Vlaovića . Samozatajan par svoju privatnost skriva od medija, no Ivana nije propustila pružiti podršku svome partneru koji je u centru Zagreba s prijateljem Zoran Sedlarom otvorio wellness.

U rukovođenju će sudjelovati i Ivana Mišura Vlaović, kao i Sedlarova supruga Anita. Ivana je u crveno, crno-bijeloj kombinaciji još jednom pokazala kako joj je u odijevanju elegancija na prvom mjestu, a jedna od najljepših žena blista i uz čovjeka svog života.

ivana, goran, hrvoje

PR: Boris Mataković

"Slavimo ljubav", napisala je njezina prijateljica Ivana Delač u opisu fotografije s njezine i Goranove svadbe, na kojoj je bila pozvana i Natalija Prica .

Prije Gorana, Ivana je ljubila glumca Luju Kunčevića , kojem se sreća također osmjehnula jer je prošle godine dobio sina s djevojkom, glumicom i manekenkom Sarom Spinčić .

Vlaović je prije Ivane bio u braku s Milanom Vlaović Kovaček , novinarkom i kolumnisticom, a u 18 godina dugom braku dobili su troje djece, Stjepana, Marija i Niku. Za novu Vlaovićevu vezu doznalo se samo nekoliko dana nakon što se Milana udala za Borisa Kovačeka.

Ivana Mišura Vlaović i Goran Vlaović

Izvor: Boris Mataković

Bivšeg Vatrenogibivšumissicuupoznali su zajednički prijatelji, a u romansu su uplovili nakon dvije i pol godine poznanstva.