Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
promjene u timovima

Gordan prešao u plavi, a Kristina u crveni tim

Prošlog se tjedna u showu 'Život na vagi' dogodio presedan – protivnički tim svoj je imunitet dao suparničkoj ekipi, odnosno Destri, koju su tako spasili od ispadanja

Tabloid.hr/ 20.11.2017. u 21:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Večeras su se na listi ispod žute crte našli Danijela, Goran, Josip i Gordan, a crveni tim morao se odlučiti tko će ih napustiti.

Tomislav je glasao da ispadne Gordan zato što ima problema s koljenima, Josip je također napisao Gordanovo ime. 'Nemaran je na treningu, u kući, ne vidi se da ima neko veliko srce', kazao je Josip. Danijela je isto napisala njegovo ime uz obrazloženje da se mogao više truditi. 'Glupost! Ne može nitko za nikoga suditi, a i nisi mi to rekao u facu, nego ovako u emisiji, što više govori o tebi nego o meni', rekao je Gordan i napisao Danijelino ime. Goran je također odlučio izbaciti Gordana jer je popio jogurt prije vaganja. 'Big deal, ajde molim te, onaj mali jogurt!', branio se Gordan. Destri je svoj glas isto dala Gordanu, kao i Sara, što znači da su svi, osim njega samog, glasali da on napusti show.

'Gordane, jasno je kao dan da napuštaš crveni tim…i odlaziš u plavi tim!', iznenadila ga je Marijana, objasnivši da, budući da su Destri dali imunitet, ne bi bilo u redu da Gordan ode jer, da ona nije imala imunitet, možda bi ona bila ta koja odlazi.

Gabi i Krolo preuzeli su treninge od Sanje i Marija i nisu imali milosti!

Krolo je iskoristio sve svoje trenerske 'moći' ne bi li kandidati bili zadovoljni treningom, a nitko se nije bunio zadanim vježbama, dapače, svi su komentirali da im je isto vodi li trening Mario ili Krolo.

Nakon treninga, magistra nutricionizma MirelaMarić održala je predavanje o funkcionalnoj hrani, tj. hrani s biološkim aktivnim djelovanjem, kao što su jogurti, kefiri, ali i riba. Zatim je Sanja preuzela funkciju mentora te ih podučila kako funkcionalna hrana sprječava bolesti te poboljšava fizičko i psihičko stanje čovjeka. Objasnila im je i kako napraviti zdrave smoothije, što je kandidate oduševilo.

Nakon predavanja, Mario i Sanja doveli su natjecatelje na jezero gdje su morali prvo napumpati daske za surfanje, a onda na njima odraditi i trening. Smijeha nije nedostajalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon zabavnog i mokrog treninga, Marijana je otkrila kandidatima da sudjeluju u izazovu koji se bazira na testu od pet pitanja. Kako bi uopće pristupili prvom pitanju, moraju napraviti pet ponavljanja određene vježbe. Najbrži kandidat, koji najbrži prođe pet pitanja osvaja pola kilograma manje na vaganju, a gleda se i ukupan rezultat, odnosno brzina timova i taj tim osvaja saunu.

Tim koji je osvojio saunu, bio je crveni tim, a pola kilograma prednosti na vaganju odnijela je Jelena. No Marijana je odlučila nagraditi i Ljube jer je jedina imala sve točne odgovore pa je i ona 'zaradila' saunu kao jedina članica plavog tima.

Treneri su morali odabrati koje će dvije osobe iz svakog tima predstavljati svoju ekipu na humanitarnom maratonu. Sanja je odabrala Mladena, a Mario Josipa. 'Ono što je najvažnije, maraton koji ćete trčati vrijedi kao veliki izazov i onaj tko pobijedi, donosi pobjedu svom timu', objasnila im je Marijana.

Tko je izgubio najviše kilograma u novom ciklusu, gledatelji će saznati već sutra od 20 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
TELEVISA PRESENTA

Svađa koje se ne bi posramile ni meksičke sapunice! Marina podbola Suzanu: 'To ti nije prava kosa, daj da pipnem!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Velika ljubav

Zašto su prekinuli Iva Buzov i Vedran Ćorluka? Dvije priče kružile su tih dana, a samo jedno je sigurno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba