Ostalo

Silvija je 'supruga godine': Gospođa Brozović iznenadila Marcela romantičnim iznenađenjem

Na spomenuto fotografiji Silvija je pozirala sa svojim nasljednicima, kćeri Aurorom i sinom Rafaelom, a da dojam bude jači, svi su pozirali u istoj majici koju je dizajnirao hrvatski reprezentativac

RTL.hr
13.09.2021 11:30

Jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca Marcelo Brozović pravi je sretnik. Osim što se može pohvaliti izvrsnim rezultatima na nogometnom terenu, domaćem nogometašu cvjetaju ruže i u obiteljskom domu.

silvija brozovic

Dugogodišnja supruga Silvija Brozović odlučila je iznenaditi svog izabranika romantičnim potezom na koji rijetko tko može ostati imun. Stotine ruža, crveni baloni, medvjedić i kratka poruka 'I love you' bili su dovoljni da se samozatajna plavuša proglasi 'Instagram suprugom godine.'

MTV Party

Na spomenuto fotografiji Silvija je pozirala sa svojim nasljednicima,kćeri Aurorom i sinom Rafaelom , a da dojam bude jači, svi su pozirali u istoj majici koju je dizajnirao hrvatski reprezentativac.

Inače, Marcelo i Silvija su u braku od 2016. godine, a vjenčali su se nakon četiri godine veze.

Pročitajte još
Stiže prinova! Marcelo Brozović i supruga Silvija očekuju drugo dijete

''Zaljubljen sam. Imam curu već dvije godine. Zove seSilvija. Isto je iz Gorice kao i ja. Družimo se i zabavljamo. Lijepo nam je. Privukla me izgledom. Pametna je stvarno. Ide na fakultet studira biologiju na PMF-u. Ona ne bi htjela da ja odem vani jer još ima tri godine fakulteta i bit će joj žao ako odem. Vidjet ćemo što će biti'', otkrio nam je Marcelo prije nekoliko godina.