Ostalo

Graše nije bilo deset godina i kad je pomeo top ljestvice, opet se povlači sa scene: kada, kako, zašto?

Nije ga bilo deset dugih godina, a kad se vratio, pomeo je sve top ljestvice, dvorane i Arene. Petar Grašo uistinu se vratio sa stilom, no, čini se, to veselje neće još dugo trajati

Ružica Đukić
11.10.2016 18:07

Petar Grašo ponovno se povlači sa scene! Neke njegove kolege ne odustaju od glazbe iako godinama nisu imali ni dobru pjesmu, a kamoli hit. A Grašo ozbiljno razmišlja o povlačenju iako mu glazbena karijera cvjeta.

"Sigurno će biti pauza opet", rekao je on.

U posljednje dvije godineredahit za hitom, a gaža ima više no ikad. Zato nas i čudi ova njegova odluka.

"Radim sad album, radimo album Tonči i ja i moja ekipa i da ćemo napraviti to da bude jedan zapis, četvrti album konačno, i onda ćemo nakon toga razmisliti malo o povlačenju. Ne mogu ja to. Previše je to meni", priznao je.

Jesi li on'lijeni Dalmatinac'?

"Nisan lijeni Dalmatinac. Ja mislim da svaki normalančovjek ima umjerenu želju za radom. Normalan. Ja jako volim raditi. To, koliko sam se naradio zadnje dvije godine, mislim da netko prosječno prođe u 10 godina, ali nije stvar u tome. Stvar je u tome da nikad nisam volio dosadne ljude i nisam nikad volio biti dosadan. Ne bih htio preći tu granicu u kojoj je Grašo prelazi u neku svakodnevnu pojavu. Ja nisam taj tip", rekao je Grašo.

Iako iza sebe ima više od 20 godina karijere, u duši je uvijek ostao samozatajan.

"Ne bih želioda iskačem sa svih jumbo plakata, da iskačem sa svih mogućih postaja. Mislimda sam tu, mislim da sam u toj mjeri ukusan. Čini mi se da zbog toga dobro dođe neko povlačenje, neka pauza. Neće nje bit tako skoro, ali će biti sigurno", naglasio je.

Nadamo da to ne radiDanijeli u vezi u smislu "ne bih ti htio biti dosadan pa evo, nema me mjesec-dva".

"Pa baš ne mjesec-dva, ali ja mislim da između ostaloga imamo privilegiju da možemo imat malo zraka. Šta to znači? To znači da smo deset dana zajedno pa onda ja odem dva dana na put u Ljubljanu. Ona ode dva dana u Skopje i onda se opet nađemo,onda radimo novu večeru, novi dejt, jer se nismo par dana vidjeli. Mislim da ta količina mala prozračnosti, koju imaš u vezi, je sve samo ne loša", rekao je on.

Tu se potpuno slažemo! No da se u dogledno vrijeme ponovno planira povući sa scene, iznenadilo je i Danijelu koja je, na sebi svojstven način - kroz šalu, prokomentirala takvu odluku svojeg dragog.

"Laže! Ma laže! To vas on malo zeza. Sigurno, pa toliko se odmara, neću mu jadati . Pa deset godina se odmarao. Dosta je. Sad nema makar deset mira", jasna je Danijela.

Nadamo se da će po ovom pitanju u njihovoj kući Danijelina biti zadnja. Grašina pauza bila prava šteta za domaću glazbu!