Play ponuda
Play ponuda
budući tata

Grašo progovorio o Haninoj trudnoći, s njim bio i Tonči: 'Trebalo mi je neko vrijeme da osvijestim tu divnu informaciju'

Ovo je definitivno godina Petra Graše, duet s budućim puncem mu je pjesma godine, a pred njim su i dva velika koncerta te vjenčanje i dolazak prinove.

Image
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
RTL.HR/ 26.1.2022. u 22:05
Play ponuda

Petar Grašo i Tonči Huljić prvi put su javno progovorili o trudnoći Hane Huljić. Njihov duet "Inamorana" pjesma je godine prema izboru publike. Na ovogodišnjem Danu najbolje domaće glazbe narodnog rekli su da su presretni što je njihova pjesma omiljena među publikom, a onda su progovorili i o temi o kojoj bruji cijela zemlja.

Referirajući se na Grašin nedavni hit, voditeljica Tatjana Jurić rekla je Huljiću: 'Tonči, je l' ti reka 'ko, postat ćeš dida?'. "Ma nemoj mi ništa govoriti, gledam one slikice, i tako. Stalno sam govorio - hoćete me više napravit' didom? Onda kad je došao taj trenutak malo me uhvatila panika. Ja sam čovjek koji uvijek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš dida? Sad samo čekam - pradida", rekao je Huljić.

"Mi smo uvijek jedan drugome radili spačke, mislim da je ovo finalna", nadovezao se Grašo. "Trebalo mi je neko vrijeme, kao vjerojatno svakom čovjeku, da sam sa sobom osvijestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće živimo kao i sve normalne obitelji koje čekaju prinovu", rekao je Petar.

Što se tiče mijenjanja pelena, imao je spreman odgovor: "Mislim da ima i drugih članova ove familije koji trebaju guglati kako se to radi".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Play ponuda

Više s weba