Ostalo

Grupa Vigor i Mario Roth s novim hitom na ljetnu turneju

Ljetni koncerti grupe Vigor upravo su dobili novo pojačanje jer dečki iz benda predstavljaju video spot i novu pjesmu 'Marija'

Tabloid.hr
21.07.2017 09:10

U svom prepoznatljivom zvuku zbog kojeg ih je publika toliko i zavoljela, dečki iz Vigora donose novi ljetni hit za sve generacije željne dobre zabave.

Iako su dosad nizali hitove surađujući s Miroslavom Škorom i Ivicom Muratom , ovoga puta svoj su glazbeni stil osvježili suradnjom s autorskim timom Dušanom Bačićem i Bojanom Dragojevićem koji su zaslužni za neke od najslušanijih hitova Severine , Jelene Rozge , Željka Bebeka i Nede Ukraden . Uz potporu svoje izdavačke kuće Campus od nove pjesme očekuju veliki uspjeh. Da ništa ne prepuštaju slučaju, pokazali su i objavom nove pjesme na jednom od najvećihYouTube kanala u Hrvatskoj, Orange Videos.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Suradnja s novim autorima plod je dugogodišnjeg poznanstva i bilo je samo pitanje dana kada ćemo ostvariti konkretnu suradnju. Dušan je prepoznao ono što mi radimo i napisao je pjesmu baš za nas. Samo pozitiva, ljubav i lijepa lepršava glazba; to je ono zbog čega nas ljudi vole i tako rado slušaju", istaknuo je karizmatični pjevač benda Mario Roth.

Uz izlazak novog singla i spota, grupa Vigor nastavlja sa svojim koncertnim obavezama koje ne staju već pune četiri godine.

"Pripadamo onom krugu izvođača koji zaista puno rade. Uvijek smo bili veliki radnici u životu i popunjen poslovni kalendar samo je dokaz da to što radimo ima smisla. Nama je najvažnija naša publika i naša druženja na koncertima. To je naš blagoslov, a ovaj uspjeh kojeg smo doživjeli samo je rezultat naše beskrajne zahvalnosti za sve što imamo u životu", dodaju.

Zahvalnost je ključ svega, kažu dečki iz Vigora koje u narednih deset dana očekuju čak 4 koncerta; u Otočcu, na Pagu, na Lošinju i u Novigradu Istarskom.