Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
REKLAMA I POL

Halle Berry pokazala sisu na snimanju filma

Halle, srećom, ne mora padati na razinu starleta koje "slučajnim pokazivanjem sisa" reklamiraju nove projekte. Zato joj vjerujemo da se ovo dogodilo sasvim slučajno.

Image

halle berry halle berry

D.K./ 18.12.2008. u 9:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VANCOUVER - Prva tamnoputa dobitnica Oscara oduvijek je bila na glasu kao velika radnica koja za dobru ulogu daje zadnji atom snage, a u novom filmu, drami "Frankie And Alice", nadmašila je samu sebe. Javnost trenutno puno više od njezine borbe sa složenim likom kojeg tumači zanimaju fotke sa snimanja na kojem je novopečena majka pokazala grudi.

S kosom u stilu Macy Gray i bez šminke, Halle Berry u novom filmu tumači ženu koja se bori s poremećajem višestruke ličnosti. U njezinom liku, naime, žive Frank i Alice, alter ega koja su različite boje kože, spola i uvjerenja, pa se Halle na velikom platnu na posve neobičan način suočava s pitanjima rasizma i ostalih "tumora današnjeg društva".

Uoči početka snimanja glumica je izjavila kako se raduje svakoj teškoj i karakternoj ulozi koja ju natjera na preispitivanje same sebe i "odlaženje na neka mračna mjesta u vlastitoj glavi". Osim što u filmu tumači obje glavne uloge, na projektu sudjeluje i kao glavna producentica, a ovaj joj projekt, unatoč malom djetetu, ne predstavlja problem: "Oduševljena sam ovom pričom od prvog dana kad sam je pročitala. Neizmjerno uživam u svakom danu snimanja, ovo je projekt za kojeg se vrijedilo boriti!".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Modni skaut Josip Grabovac otvoreno progovorio o životu u modnoj industriji: 'Moda je nemilosrdna, a put do uspjeha bio je trnovit'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba