Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
slažete li se s njim?

Hamed Bangoura na Facebooku: 'Već sutra ćemo biti neempatični, sebični, pohlepni'

"Nestvarne slike razrušene Petrinje, Siska, Gline i svih mjesta pogođenih potresom, podsjetile su me na 91. i posebno na Vukovar", nastavio je Hamed.

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Tabloid.hr/ 30.12.2020. u 10:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uvijek vrlo iskren Hamed Bangoura na Facebooku se osvrnuo na razoran potres u Sisku, Petrinji i okolici koji je slomio srca svih Hrvata.

"Protreslo nas je, izbacilo iz toplih postelja, ali već sutra ćemo po starom. Već sutra ćemo biti neempatični, sebični, pohlepni, neumjereni u svemu, kicoši što se razbacuju u svom materijalnom svijetu. Već sutra ćemo sve po starom. Ma ne sutra, već danas", napisao je Hamed kad je prvi jutarnji potres zadrmao tlo središnje Hrvatske.

"Dan kada sam ostao bez riječi. Priznajem svako malo brišem suze. Nestvarne slike razrušene Petrinje, Siska, Gline i svih mjesta pogođenih potresom, podsjetile su me na 91. i posebno na Vukovar. Iskrena sućut obiteljima koje su ostale bez svojih najmilijih", napisao je nakon razornog potresa.

Brojni poznati i manje poznati Hrvati ujedinili su se za pomoć onima kojima je potrebno pa se tako sakuplja novac, hrana i ostale potrepštine, nude besplatni smještaji... Bravo, Hrvatska!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba