Ostalo

Hana Hadžiavdagić iznijela svoju teoriju zavjere oko koronavirusa, poznati pjevač joj poručio: 'Auh, al...

Hana Hadžiavdagić Tabaković izazvala je reakcije svojim stavovima na Facebooku.

Tabloid.hr
24.03.2020 13:20

Blogerica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković iznenadila je brojne korisnike društvenih mreža, točnije Facebooka , svojim teorijama zavjere.

"A što ako 'odjednom' smisle cjepivo pa po zakonu uvedu masovno cijepljenje pa nas obilježe ili tempiraju na određen broj godina života", pisala je Hana pa nastavila sa svojim potpuno neutemeljenim teorijama. "Smanjenje populacije koja ne pridonosi (penzioneri i bolesni) = smanjenje državnog troška i prirodnih resursa... Koliko je umrlo u Italiji penzionera, do sada je 82 milijuna eura godišnje uštedila država... da dalje na nabrajam", napisala je komentar, a odgovorio joj je i poznati glazbenik Amel Ćurić .

Hana Hadžiavdagić Tabaković

(FOTO: Facebook)

"Auh, al ga i ti znaš izvaliti draga Hana", započeo je Amel te nastavio.

"Pa da su htjeli da nam skrate godine života ili da nas pobiju učinili bi to odavno. Evo ljudi živih i zdravih sa svim primljenim cjepivima koja postoje. Baš si ga zakucala sad s teorijom zavjere", zaključio je.

"Živi bili pa vidjeli", poručila mu je influencerica te istaknula kako smatra da je koronavirus "umjetan da umjetniji ne može biti".

Zatim je na Instagramu pitala gotovo pola milijuna sljedbenika da li bi se cijepili da se pronađe cjepivo protiv koronavirusa.