Play ponuda
Play ponuda
Uvjerena je u to

Hana Hadžiavdagić iznijela svoju teoriju zavjere oko koronavirusa, poznati pjevač joj poručio: 'Auh, al ga i ti znaš izvaliti'

Hana Hadžiavdagić Tabaković izazvala je reakcije svojim stavovima na Facebooku.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 24.3.2020. u 13:20
Play ponuda

Blogerica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković iznenadila je brojne korisnike društvenih mreža, točnije Facebooka, svojim teorijama zavjere.

"A što ako 'odjednom' smisle cjepivo pa po zakonu uvedu masovno cijepljenje pa nas obilježe ili tempiraju na određen broj godina života", pisala je Hana pa nastavila sa svojim potpuno neutemeljenim teorijama. "Smanjenje populacije koja ne pridonosi (penzioneri i bolesni) = smanjenje državnog troška i prirodnih resursa... Koliko je umrlo u Italiji penzionera, do sada je 82 milijuna eura godišnje uštedila država... da dalje na nabrajam", napisala je komentar, a odgovorio joj je i poznati glazbenik Amel Ćurić.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Facebook)

"Auh, al ga i ti znaš izvaliti draga Hana", započeo je Amel te nastavio.

"Pa da su htjeli da nam skrate godine života ili da nas pobiju učinili bi to odavno. Evo ljudi živih i zdravih sa svim primljenim cjepivima koja postoje. Baš si ga zakucala sad s teorijom zavjere", zaključio je.

"Živi bili pa vidjeli", poručila mu je influencerica te istaknula kako smatra da je koronavirus "umjetan da umjetniji ne može biti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Zatim je na Instagramu pitala gotovo pola milijuna sljedbenika da li bi se cijepili da se pronađe cjepivo protiv koronavirusa.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POBJEDNICA BB-A

Nastavlja se potraga za Marijanom Seifert: Pronađene su njezine stvari, oko Save dizat će se i dron

Play ponuda

Više s weba