Ostalo

Hana Hadžiavdagić objasnila hejterima zašto je ona veća Hrvatica od mnogih

Hana, inače poznata i kao žena bez dlake na jeziku koja često ulazi u rasprave s hejterima na društvenim mrežama i ne ostaje im dužna, odmah je reagirala na sporni komentar pa objasnila zašto je ona veća Hrvatica od mnogih

T.M.
02.02.2022 11:00

Influencerica Hana Hadžiavdagić-Tabaković svakako je jedna od najpraćenijih i najpopularnijih osoba na području bivše Jugoslavije kada je riječ o društvenim mrežama. Ne krije kako je zahvaljujući trudu i radu uspjela izgraditi svoje malo carstvo, ali novac i popularnost, kako kaže, ne dolaze preko noći.

Zahvaljujući vrtoglavim brojkama mediji su pisali kako je upravo Hana jedna od 'najpopularnijih Hrvatica na Instagramu', a spomenuti članak naljutio je neke čitatelje koji smatraju kako gospođa Hadžiavdagić-Tabaković nije nikakva Hrvatica.

'Otkada je Hana Hrvatica', napisao je jedan čitatelj aludirajući kako osoba koja je rođena i odrasla u drugoj zemlji, primjerice Bosni i Hercegovini, ne može biti državljanin Republike Hrvatske.

Pročitajte još
Hana Hadžiavdagić: 'Imala samo sedam kad je krenuo horor uživo'

Hana, inače poznata i kao žena bez dlake na jeziku koja često ulazi u rasprave s hejterima na društvenim mrežama i ne ostaje im dužna, odmah je reagirala na sporni komentar pa objasnila zašto je ona veća Hrvatica od mnogih.

"Veća od mnogih s obzirom na to da tu godinama živim i radim te plaćam uredno porez za razliku od mnogih 'velikih Hrvata' koji imaju firme po Hercegovini", poručila mu je Hana pa screenshot objavila i na svojim društvenim mrežama.

"P.S. Neka ja nisam, ali neka jesu oni što glasuju i određuju sudbinu zemlji u kojoj su možda nekad bili na moru. Evo ja znam nekoliko takvih iz Srednje Bosne koji nikad nisu bili u Zagrebu, ali su veći Hrvati od mene. Ovdje uopće ne govorim o vjeroispovijesti, čisto da bude jasno. Ljudi znate li da je 2022., malo emancipacije nije na odmet", dodala je.