Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pjevačka nasljednica

Hana Huljić nakon svog prvog velikog glazbenog pothvata: 'Tata je najveći kritičar!'

Ne kaže se uzalud da jabuka ne pada daleko od stabla. Hana Huljić još je jedna potvrda toj uzrečici, a mi smo otkrili kako se snašla u svojoj novoj ulozi

Petra Gajšak/ 16.3.2019. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najmlađa članica obitelji Huljić krenula je u glazbene vode. Nakon što je godinama odbijala postati dijelom hrvatske estrade, Hana Huljić je popustila i to na sreću mnogih. 

"Ni meni ni bratu nikad ništa nisu nametali nego su nas uvijek pustili da biramo svoj put. Premda tati i nije najdraže što smo oboje u muzici, ali tako je jednostavno ispalo."

"Moja obitelj je jedna velika zemlja čudesa", priznaje mlada Hana.

No, upravo su roditelji najveći kritičari kada su u pitanju Hana i brat Ivan koji je godinama bio član popularnog Magazina.

"Tata je toliko kritičan prema meni i bratu upravo iz jednog velikog straha da nas ljudi ne gledaju drugačije zbog prezimena", priznaje novopečena pjevačica.

Da roditelji znaju najbolje priznaje i Hana, koja je pomoć za hrvatsku verziju pjesme potražile od mame Vjekoslave, a pomogao je i tata Tonči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Mi u kući kad god nešto pišemo, stvaramo, mi uvijek pokazujemo jedni drugima i dajemo savjete."

Hani pristužu mnogobrojni savjeti, a vrijedan savjet joj je dala i pjevačica i prijateljica Domenica. Tko zna, možda ćemo uskoro vidjeti i njihov duet!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda večeri

Dosta se promijenila! Zanosna Mia Franić plijenila pažnju na reviji Snježane Mehun

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba