Ambiciozna reality zvijezda

Hana iskreno o planovima za budućnost s Goranom, ali i o drugoj najvećoj ljubavi - japanskom jeziku!

Svestrana Hana nikada nas ne ostavi ravnodušnima

Exkluziv/ 26.1.2019. u 18:30

"Moja ljubav prema japanskoj kulturi rodila se s kojih 13, 14 godina. Znam da sam bila srednja škola i tada sam počela učiti jezik, počela sam slušat japanski rock. Čak sam furala tu emo frizuru, Bože moj kad se sjetim", prisjeća se Hana Rodić - natjecateljica showa Gospodin Savršeni koja je ukrala Goranovo srce.

Možda u showu nije došlo do izražaja njezino kulinarsko umijeće, ali Hana ne samo da zna kuhati- nego su na njezinom meniju redovito japanski specijaliteti.

"Sake, sake make, sake znači losos na japanskom. Volim sirovu ribu. Talijanska kuhinja mi je već isfurana, volim japansku. Htjela bih i posjetiti Japan." 

Kako bi se u dalekom Japanu uspješno snašla, ova reality zvijezda treba najprije usavršiti svoj japanski. Zajedno smo posjetili njezin sat japanskog kod učiteljice iz srednjoškolskih dana. 

Možda se na satu, ipak, teško koncentrirati kada su ti misli negdje drugdje - jer njezin je Gospodin Savršeni opet u Berlinu.

Upravo se čita

Image
'zdravstvo se raspada'

Vidović Krišto proziva Plenkovića: 'Hitna je diskutirala s Matijanićem, a Jandrokovića su vozili na snimanje pluća'

"Goran mi jako nedostaje, čujemo se svaki dan. Za sada imamo tu vezu na daljinu. Ali želimo to promijenit, gledamo neku zemlju gdje se priča engleski. Negdje gdje bi oboje mogli razviti svoju karijeru."

Hana i Goran su zasukali rukave i odlučili postati Youtuberi. Kome će ići bolje, još uvijek se ne zna- ali Hana je imala nevjerojatan start.

"Tokom jednog tjedna i manje,  već imam 5 tisuća pretpaltitelja. Mogu reć da sam ponosna na to. Dobila sam hrabrost da nakon showa pokrenem taj kanal. No, neće se bazirat na onome što svi misle, make upu, nego više lifestyle, a radit ću i prankove Goranu."

Dakle, ne samo ljubav, nakon showa krenuo joj je i posao.

"Život mi se dosta promijenio, ljudi me prepoznaju na ulici. Nedostaje mi nekada moja privatnost. Dosta toga saznam iz časopisa o sebi, što nisam ni znala. Pa kad pročitam, ono Goran i ja smo prekinuli- što?!"

a kakav prekid, ljubav cvjeta, šuška se i o braku, a tko zna, možda bi idealna destinacija za medeni mjesec bio baš Japan?

Exkluziv/ 26.1.2019. u 18:30

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda filma '365 dana'

Najzgodniji glumac na svijetu 'bacio oko' na zgodnu Hrvaticu: 'Ima neku karizmu'

Više s weba