Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
gospođica savršena

Hana Rodić: 'Mislim da će nova sezona 'Gospodina Savršenog' biti vatrena. Neke su mi djevojke već zapele za o...

Pobjednica prošlogodišnjeg showa "Gospodin Savršeni" prokomentirala je nove kandidatkinje, ali i otkrila neke pikanterije koje o njoj sigurno još niste znali

Antonia Hrvatin/ 4.9.2019. u 15:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sljedeći tjedan kreće nova sezona popularnog showa "Gospodin Savršeni", a povodom toga smo u našem malom studiju ugostili prošlogodišnju pobjednicu, Hanu Rodić. Ona je prije godinu dana kući ponijela svog gospodina Gorana, a već je itekako proučila tko su ovogodišnje takmičarke. 

"Sve sam ja to već pogledala, a već imam i neke koje su mi zapele za oko. Mislim da će ove godine biti vatreno i iskreno jedva čekam da sezona počne. Nekako mi ovogodišnje natjecateljice izgledaju više zagrijane, a uz to, njima je definitivno lakše nego nama, znaju što ih čeka", rekla nam je Hana. 

A ova se ljepotica i dalje prisjeća prvog trenutka u kojem je ugledala Gorana, kao i prvih misli koje su joj tada pale na pamet. "Prvo mi je prošlo kroz glavu da je stvarno zgodan, a bio mi je dobar sve dok nije progovorio", našalila se i dodala kako je njezin Gospodin Savršeni sada već itekako poboljšao svoj hrvatski. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije "Gospodina Savršenog" bavila sam se raznim poslovima jer sam tražila samu sebe, no nitko ne zna da je moj san bio baviti se glumom. Trebala sam krenuti na dramsku akademiju, ali život me odveo na drugu stranu. No, ne žalim jer sada vidim da ipak tada nisam bila spremna za to", priznala nam je. 

Upravo se čita

Image
stižu i kanaderi

VIDEO Veliki požar blizu pulske zračne luke! 'Vatra je pod kontrolom, kuće nisu ugrožene'

A nakon što je ona postala izabranica zgodnog Gorana, Hana je sudjelovala u još jednom showu gdje su uvjeti bili ipak malo ekstremniji, a riječ je o "Superparu". Od tamo ne nosi pretjerano pozitivna sjećanja, a i tada je shvatila koliko predrasude mogu biti loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Htjela sam izaći iz showa. Nije da ja to nisam mogla izdržati, ali jednostavno ne volim negativnu okolinu. Mnogi su kandidati zbog predrasuda bili loše postavljeni prema meni, a to je ta ljudska glupost koja ne pušta da se nekome da prilika. Ipak se svi na jedan način eksponiramo javnosti, dok smo prirodno drugačiji", rekla nam je. 

A da je Hana itekako poslovna žena, dokazuje i njezin novi parfem koji će uskoro moći krasiti i sve dame u Lijepoj Našoj.  "Parfem je gotov, još samo trebamo dovršiti dizajn. Miris će biti nešto između slatkog i orijentalnog, a radila sam ga upravo za sebe. Baš sam se zato toliko i posvetila njemu, željela sam da sve bude savršeno kako mu i naziv kaže, "Savršena ruža". 

A upravo je to značenje i njezine nove tetovaže na ruci: "Htjela sam posvetiti nešto svom parfemu, a uz to, ruže me prate kroz cijelu karijeru", zaključila je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Što misli o prošlogodišnjim natjecateljicama "Gospodina Savršenog", kakvi su joj planovi za budućnost te kako se nosi s neprestanim hejt komentarima, saznajte u videu. 

Antonia Hrvatin/ 4.9.2019. u 15:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GLAZBENICA I PODUZETNICA

Lana Jurčević jedna je od onih koji ne stare! Početak karijere obilježila joj je veza s Todorićevim sinom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba