Ostalo

A gdje je Grašo? Hana objavila fotografiju iz Venecije, pratitelji oduševljeni

Hana Huljić Grašo na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira u Veneciji, a ista je izazvala oduševljenje među obožavateljima

T.M.
26.04.2022 17:05

Pjevačica Hana Huljić-Grašo rijetko kada objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a ovaj put odlučila je počastiti svoje obožavatelje jednom fotografijom s putovanja. Iako nije otkrila gdje se točno nalazi, možemo zaključiti da je riječ o Veneciji u kojoj je Hana nedavno uživala.

Nije poznato je li izvadila fotografiju iz ladice jer ju je uhvatila nostalgija za predivnom Venecijom ili ju je toliko oduševila da je ponovno otputovala, ali jedno je sigurno - svi se slažu kako Hana nikada nije izgledala bolje.''Kako si lijepa. A nije ni stara lipotica Venecija za bacit", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Inače, Hana i Grašo preko noći postali su najpoznatiji par na domaćem estradnom nebu, a ubrzo su dobili i novi nadimak - hrvatski princ Harry i Meghan Markle. I dok se Hana gotovo pa nikada ne oglašava već povremeno objavi novu fotografiju na društvenim mrežama, Grašo sve opuštenije govori o svojoj budućoj supruzi pa je tako nedavno u intervjuu za Radio Dalmaciju otkrio kako izgleda njihova veza.

"Nosim se potpuno okej, malo me zabavlja, tu i tamo se nasmijem jer napišu dosta stvari koje nemaju veze s ničim, ali ja i dalje ne pričam ništa. Je, istina je, sretan sam,sveje dobro, sa svim ljudima u životu sam u dobrim odnosima. A ljudi neka pišu, neka se zabavljaju, ja ću i dalje ostati, kao što i pisma kaže - uvik isti, neću pričati o svom životu, pustit ću da moja četiri zida ostanu jedino malo utočište di sam ja – ja", zaključio je popularni glazbenik.