Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
spremni za finale

Hauser otkrio s kojom se slavnom pjevačicom druži

Stjepan Hauser i Luka Šulić zasvirat će 26. svibnja na finalu Lige prvaka u Kijevu. Dečki su očito sve stigli, a druže se sa slavnom pjevačicom

Image
Foto: ©Miranda Cikotic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 24.5.2018. u 12:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stjepan Hauser i Luka Šulić u subotu će zasvirati pred tisućama obožavatelja nogometa, odnosno na finalnoj utakmici Lige prvaka koja je ove godine u Kijevu. 

Dečki iz 2Cellos već su nekoliko puta istaknuli kako je to za njih vrhunac karijere i da jedva čekaju. A u Kijev su očito već otputovali. Naime, Stjepan se na društvenoj mreži pohvalio da je u Kijevu i to u društvu planetarno popularne Dua Lipe. 

Upravo će i mlada uspješna pjevačica podrijetlom s Kosova zapjevati na finalu. 

Stjepan se u opisu fotografije poigrati riječima pa se našalio natpisom: 'Dua Lipa li si' i tako pjevačici uputio kompliment.

Mnogi strani obožavatelji nisu uspjeli razumjeti što je Stjepan želio poručiti pa su se između ostalog u komentarima fotografije mogla pronaći i objašnjenja njegovog teksta.

"Lipa na hrvatskom znači 'lijepa', ali je njegov opis igra riječima na pjesmu pod nazivom 'Lipa li si' što u prijevodu znači 'Tako si lijepa', stoga je on napisao dosjetku i zapravo rekao 'Dua tako si lijepa', samo je jedno od objašnjenja za sve strane obožavatelja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sjajno raspoložen

Grašo ne staje! Nakon što su Hana i Alba izašle iz bolnice, glazbenik zapjevao u Dubrovniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba