Play ponuda
Play ponuda
Hrvatska demonska zajednica

HDZ na meti domišljatih hakera

Nakon što su u srijedu osvanuli gerilski plakati koji ismijavaju poruke vladajuće stranke HDZ-a, netko je isti dan napravio istoimenu internetsku stranicu i dobro nasmijao sve protivnike Jadranke Kosor, Vladimira Šeksa i ekipe.

Image
S.K./ 26.10.2011. u 19:36
Play ponuda

Hrvatska nije zemlja poznata po hakerskim napadima i internetskim čarobnjacima. No, nakon što se nedavno osokolio jedan internetski odmetnik i hakirao stranicu restorana koji mu nisu dostavili ćevape na vrijeme, u srijedu je nepoznati haker učinio isto Hrvatskoj demokratskoj zajednici.

Doduše, nije doslovno hakirao www.hdz.hr, nego je osmislio vlastiti www.hdz.com. Vladajuća stranka, koja nije zaštitila vlastitu domenu, odjednom je preimenovana u Hrvatsku demonsku zajednicu, a na početnoj stranici se nalazi članska iskaznica Saveza Komunista Jadranke Kosor, čija autentičnost nikada nije potvrđena.

Osim toga, ako danas poželite posjetiti već spominjanu internetsku stranicu, moć ćete odabrati i omiljeni premijerkin bedž te se prijaviti da postanete webmaster vladajućih.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Play ponuda

Više s weba