Play ponuda
Play ponuda
VRAG GA UČINIO SLAVNIM

Heavy metal fratar se povlači sa scene

Cesare Bonizzi je odlučio objesiti mikrofon jer ga je "vrag učinio previše slavnim te je pretjerao u svojim nestašlucima".

Image

Cesare Bonizzi, heavy metal, fratar Cesare Bonizzi

M.K.S./HINA/ 13.11.2009. u 11:50
Play ponuda

RIM - Talijanski "metalni brat", fratar koji se proslavio kao pjevač "heavy metal" benda, odlučio se povući sa scene jer ga je vrag učinio previše slavnim i popularnim.

Cesare Bonizzi, 63-godišnji redovnik duge bijele brade i kose, napušta band "Fratello Metallo" i više neće biti glavni pjevač u toj "heavy metal" skupini jer je "vrag pretjerao u svojim nestašlucima".

"Vrag me odvojio od svakodnevnog života, posvadio me s braćom i pretvorio me u slavnu ličnost", rekao je. Bonizzi je stoga odlučio objesiti mikrofon, ošišati se i okrenuti novu stranicu u svom životu.

Godinama je nastupao na pozornicama u redovničkom habitu, sandalama i bijelom uzicom oko struka. Njegov drugi "heavy metal" CD ima naslov "Misterije" i inspiriran je skupinom talijanskih žena sa juga zemlje koje su pjevale napjeve o Djevici Mariji.

Bonizzi se zaljubio u "heavy metal" glazbu prije 15 godina na koncertu "Metallice". Tvrdi da ga je slava odvela na krivi put i zato se odlučio povući.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Slab na influencerice

Bivša mu je nakon prekida posvetila pjesmu? Rasta je prije zajedničkog života s Martinom ljubio kolegicu

Play ponuda

Više s weba