Ostalo

Hitler otac Barbie lutke?

Adolf Hitler naručio je svojim vojnicima proizvodnju plavokosih i plavookih lutaka za napuhivanje kako bi zaustavio širenje spolnih bolesti.

RTL
11.07.2011 17:15

Hitlerovi vojnici, osim što su ratovali, često su posjećivali bordele i prostitutke. Kako su se opasne spolne bolesti počele brzo širiti među čistom arijevskom rasom, Furhera je odlučio sačuvati zdravlje svojih vojnika.

Stoga, znanstvenici su smislili idealno rješenje - plastične lutke koje nikada neće prigovarati i ugroziti zdravlje napaljenih vojnih snaga.

Osim toga, najveći zločinac 20. stoljeća imao je poseban zahtijeva, lutke su trebale biti plavokose i plavooke kao prave Arijevke.

Lutke su tetirali vojnici koji su okupirali otok Jersey, a Himmleru je bio toliko oduševljen idejom svog vrhovnog vođe da je i za svoje postrojbe naručio izradu lutkica za napuhivanje.

No, vojnici su uskoro odbili koristiti plastične gospođe zbog sramote koja bi ih mogla zateći u slučaju da ih suparničke snage zarobe.

Do fascinantnog saznanja kako je Hitler možda otac legendarne Barbie lutke kakvu poznajemo danas, došao je Graeme Donald koji je otkrio da se izgled Barbike temelji na izgledu njemačke postratne seks-lutke.