Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PREDVIĐANJA ZA 2014.

Hoće li nam konačno biti bolje ili tonemo još dublje?

Što nam donosi nova 2014.? Imamo li se uopće čemu nadati, ili će nam se na trpezi ponovno nuditi jedan te isti lonac podgrijane juhe od provjerenih sastojaka - krize, političkih ispada, skandala? Na vruća pitanja koja muče cijelu naciju pokušale su odgovoriti dame koje su već mnogo puta do sad točno predvidjele budućnost!

RTL/ 1.1.2014. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

2013. ostavila je duboke ožiljke na društvu i već s prvim danom nove nam godine pokušavamo ju potisnuti daleko u zaborav i naći slamku nade i svijetlih vijesti u godini pred nama.

Jedni od rijetkih koji su nam razvukli osmijeh na lice, doduše tek nakon što smo potrošili tonu živaca, dečki su iz reprezentacije. Iako su karte za Brazil nažalost dostupne samo onima jako dubokog džepa, možda ovom prognozom možete popraviti bankovno stanje.

"Bit ćemo svi veseli. Neću reći točno kako jer onda nebi bilo iznenađenja, ali dečki nek budu mirni, čeka ih plodno tlo", kaže vidovnjakinja VeraČudina.

"Jedno bi mi htjeli, a drugo je realnost. Zapravo nas bude spustila na zemlju jer su preoholi i podcjenjuju neke reprezentacije", kaže numerologinja OlgaHajdić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na našim političarima je verbalni delikt nažalost na prvom mjestu umjesto da se pozabave nekim važnijim stvarima, odnosno onime za što ih masno plaćamo. Na pameti im je samo kako se dočepati mandata ili isti preživjeti do kraja. Karamarko juriša, no šanse za prijevremene izbore su vrlo tanke.

"Milanovićeva vlada može očekivati najezdu negativnih reakcija i vrlo vjerojatno ozbiljniju pobunu, ali ono što je za očekivati u samoj Vladi da će se raditi neke čistke i promjene", kaže Hajdić.

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Petra i Dario progovorili o bivšim vezama: 'Da skratim priču, tu sam bio debil...'

"Ništa rigorozno se neće dogoditi jedna osoba bi mogla otići ali nitko nije nezamjenjiv", rekla je Čudina.

Možda će se ako čuju ovogodišnja predviđanja da su fotelje sigurne baciti na rješavanje krize. Iako najavljuju rast BDP-a pogled u budućnost javlja da se s krizom družimo i dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Bit će čak i dublja, pozitivnih pomaka bit će vrlo malo. Ne bi se nadala izlazu iz krize, to je utopija", kaže Čudina.

Švicarci ali oni papirnati pobuđuju najveći interes naših građana, što nije ni čudno s obzirom na dugoročne potpisane brakove s tom valutom. Iako će situacija biti nešto bolja sitna su se slova ugovora trebala puno bolje proučiti, stoga u buduće pazite što potpisujete.

"Ljudi sa srećom i švicarcima ne postoje, tu će se neke stvari dovesti u red ali neće to nikoga usrećiti, tu su još čak i neugodna iznenađenja moguća. Nešto će biti isplaćeno ali nije to tako kao što se priča i obećava", kaže Čudina.

Na kraju nas je godine dočekalo jedno veliko showbizz iznenađenje. ToniCetinski svoju je djevojku zaprosio preko novinske naslovnice i najavio brak. On se nada trećoj sreći ali…

"Moram se nasmijati Toni mi je u srcu kao brat, volim ga silno ali treći mu brak ne bi preporučila", kaže Čudina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nažalost bojim se da je u njegovom slučaju ova odluka ishitrena", dodaje Hajdić.

Najavi vjenčanja sklona je i JelenaRozga, no čak ni vidovnjaci ne vide tko je taj frajer kojeg tako uspješno skriva.

"Za očekivat je da će se u njezinom životu nešto sudbinski promijeniti ali tek kad napuni 37, karijera joj dobro stoji pa bi to trebala iskoristiti", kaže Hajdić.

"Brak postoji ali iduće godine ne vjerujem. Ali to će biti nagli ulazak u brak i to u tajnosti ", dodala je Čudina.

Dečki su se doduše krajem godine zabrinuli proročanstvom pristiglim od babe Vange. Rijeke leševa i bolest gora od side koja će pokositi frajere za sad ipak nije izgledna, no 2014. ipak nam donosi brojne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Poplave i elementarne nepogode u idućoj godini postoje, bit će ih u cijelom svijetu, to su i veliki tsunamiji, požari, avioni će padati, bit će i rupa u zemlji, a klima će biti  nepodnošljiva", kaže Čudina.

Pred nama je 365 dana. Bit će zanimljivo gledati koliko će se ovih predviđanja i ostvariti. Mi smo posložili kalendar, uzeli olovku i spremni smo na križanje ostvarenog!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Božo Pavlić: 'Još u pubertetu sam shvatio tko sam, a dečko i obitelj su moja najveća podrška'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba