Play ponuda
Play ponuda
ozljede minimalne

Hokej na koturaljkama živi u Zagrebu!

Očito je i da muškarci znaju što s koturaljkama i to kada igraju hokej! Riječ je o sportu koji se baš poput svojeg starijeg brata igra na dva gola, s palicama i pakom, ali ne na klizaljkama već na koturaljkama! Evo kako to izgleda!

RTL/ 16.9.2013. u 20:32
Play ponuda

Na prvi pogled izgleda jako poznato. A na drugi jako zbunjujuće. Hokej na koturaljkama živi u Zagrebu.

"Nova publika dođe pa se iznenadi da je to uopće moguće na koturaljkama igrati u Hrvatskoj. Postoji", poručio je Ivan Trutanić, predsjednik KHL Tapiri.

Osim očitog, mnogo popularniji hokej na ledu i takozvani 'inline hokej' ne razlikuju se u mnogome.

"Razlika je u tome što se igra 4 na 4, nema igre na tijelo i u pravilu ofsajda, praktički sve ostalo je isto!", kazao je Igor Jačmenjak.

I ono što je najvažnije ozljede su minimalne. Ovi momci imaju sve zube na broju!

Uglavnom sve prođe u fair playu, a tučnjave na ledu ovdje su zamijenjene kapljicom okrijepe više!

Zabave na koturaljkama ovaj je vikend bilo napretek. Na međunarodnom turniru koji je organizirao hokejaški klub Tapiri, bilo je 12 klubova među kojima osim domaćih i one iz Srbije, Slovenije i Mađarske.

Lakše, jednostavnije, a i financijski pristupačnije. Vizir i palica i dalje zadržavaju mačo izgled, a pravila igre - zdrave zube. Više pogledajte u prilogu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VIDEOINTERVJU ZA RTL.HR

Pijanistica i bodybuilderica Klara o vezi s boksačem Alen Babićom: 'Napravio mi je bajku od života, vjenčanje neće biti obično'

Play ponuda

Više s weba