Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LUKAV POTEZ

Hokejašice snimile seksi kalendar koji oduzima dah!

Svi znaju za naše hokejaše, no možemo se kladiti niste znali da imamo i hokejašice, a k tome još i vrlo uspješne! E, pa i njima je dosadilo živjeti u anonimnosti i u vječitoj financijskoj stisci pa su smisilile lukav način kako privući pažnju medija i prikupiti novac za odlazak na svjetsko prvenstvo! Pogledajte priču o hokejašicama koje su pred fotoobjektivom doživjele nevjerojatnu preobrazbu.

RTL/ 13.1.2014. u 18:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nije bilo druge, i hrvatske reprezentativke morale su pokazati golu kožu kako bi se čuo njihov vapaj za boljim uvjetima, ali i publikom koju tako pozivaju na ledene tribune.

Kako bi skupile novac za odlazak na svjetsko prventstvo snimile su kalendar za jednu poljsku tvrtku i pred objektiv stale fotografu Goranu Matijašecu.

Sada za njih znaju svi, a cure se nadaju se nadaju da će se njihovi rezultati pratiti i nakon što se oko kalendara slegne prašina.

Pored tako seksi fotografija jasno je zašto su privukle pozornost, no one su usredotočene samo na svjetsko prvenstvo koje će se održati krajem ožujka na čarobnom Islandu.

No, prije nego nauče ponešto o zemlji polarne svjetlosti, hokejašice je počelo presretati sve sve više novih obožavatelja.

Većina je počela trenirati s dečkima i na ledu provelo više od desetljeća. No, da im nije lako, nije, jer su treninzi kasno uvečer, a uvjeti već godinama podjednako - loši.  

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Božo Pavlić: 'Još u pubertetu sam shvatio tko sam, a dečko i obitelj su moja najveća podrška'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba