Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RAZUZDANI TULUM

Horda tinejdžera pretvorila obiteljsku kuću u ruševine!

Nakon što je 16-godišnjakinja na društvenim mrežama objavila da priređuje zabavu u njezinu kuću ušla je horda tinejdžera, njih čak 100.

Image
Foto: Screenshot (Twitter)
RTL/ 9.4.2013. u 10:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Formula je poznata - kada nema mačke, miševi kolo vode...

Po tom je principu postupila i Brodie Norman iz britanskog Leicestershirea kada je priredila tulum u svojoj kući nakon što je shvatila da joj roditelja jedne noći neće biti doma.

Nakon što je 16-godišnjakinja društvenim mrežama objavila da priređuje zabavu u njezinu kuću ušla je horda tinejdžera, njih čak 100.

Materijalna šteta koju su počinili na obiteljskoj kući procijenjena je na 4000 funti (oko 36.000 kn), a Brodie se na Twitteru pohvalila fotografijom razorenog doma uz koju je napisala: "Kuća će mi se uskoro raspasti, haha!".

Image
Foto: Screenshot (Daily Mail)
Image
Screenshot (Daily Mail)


Kada su njezini roditelji Kevin i Lesley shvatili što se dogodilo, zabranili su joj izlaske i 'prokleli' Twitter. I Brodie i njezini prijatelji morali su za kaznu čistiti čitavu noć, no danima kasnije, i dalje su se vidjeli ostaci štete.

Kćer se ponudila plaćati 100 funti tjedno od svoje plaće pripravnika frizera, no nije joj toliko žao zbog šoka koji je priredila roditeljima.

Na Twitteru je kasnije napisala kako je ta noć bila za pamćenje dok njezina majka i dalje misli da je Brodie žao što je dopustila da i Britanija dobije svoju verziju Projecta X.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
suprug ljut na medije

Obiteljski život bivše ministrice! Gabrijela i Mario Žalac vječali su se vrlo rano, udala se na 1. godini fakulteta pa rodila je prvo dijete

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba