Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Borba s multiplu sklerozom

Hrabra Anđa Marić pohvalila se velikim uspjehom: 'Prvi samostalni koraci nakon sedam godina'

Anđa je na društvenim mrežama objavila trenutak kada je nakon punih sedam godina života u okovima napravila prve samostalne korake

Image
Foto: RTL
T.M./ 25.4.2022. u 11:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenica Anđa Marić prije točno deset godina saznala je da boluje od multiple skleroze, a bez obzira na to što liječnici nisu bili optimistični kada je riječ o njezinom zdravstvenom stanju, hrabra spisateljica i glazbenica nije izgubila volju i nadu niti onda kada je bilo najteže. 

Naravno, bilo je trenutaka slabosti kada je htjela dignuti ruke i odustati od svega, no i tada je Anđa otkrivala novu životnu snagu zahvaljujući kojoj je pobjedila samu sebe. Iako je riječ o kroničnoj upali središnjeg živčanog sustava za koju, nažalost, ne postoji lijek koji bi popravio već nastalo oštećenje, oboljelima se preventivno daju određene terapije kako bi spriječili nastanak nekog novog oštečenja. 

Anđa je sada na društvenim mrežama objavila trenutak kada je nakon punih sedam godina života u okovima napravila prve samostalne korake. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Inače doživjela sam pravu renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću", napisala je Anđa.

Image
Foto: privatni album
Image
privatni album

Liječnici su joj još prije deset godina rekli da će 2014. završiti u invalidskim kolicima, ali ona je u tom trenutku rekla 'ne' te uporno radila na sebi kako ne bi došlo do toga. A da se trud i rad uvijek isplati najbolje dokazuje videosnimka na kojoj simpatična Anđa samostalno hoda unatoč lošim prognozama liječnika. 

Upravo se čita

Image
Cetinje

Ubojica iz Crne Gore navodno je pobio podstanarsku obitelj jer je kasnila s plaćanjem stanarine

T.M./ 25.4.2022. u 11:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na Ljetnoj pozornici

Nakon dugih 13 godina! Severina održala spektakularan koncert u Opatiji

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba